Schildersbedrijf Bonke Winterschilder 2020
Geplaatst op 8 november 2021

Alles over de winterschilder van Bonke

De winter staat voor de deur, de tijd van de winterschilder weer aangebroken. Dit is hét moment om uw binnenschilderwerk te laten doen. Wij doen deze werkzaamheden snel en zoals jij dat wilt. Heb je toch buitenschilderwerk wat nog gedaan moet worden? Dat kunnen wij ook voor jou doen, we schermen het werk dan goed af zodat we geen last hebben van de weersomstandigheden. Daarnaast maken wij gebruik van speciale verf die sneller droogt bij lage temperaturen.

De winterschilder kan snel bij jou beginnen

Omdat er in de winter minder klussen zijn kan de winterschilder snel bij jou beginnen. Er zijn geen lange wachtrijen waardoor je snel van jouw fris geschilderde woning kunt genieten.

De winterschilder werkt vooral binnen

In de winter zijn wij vooral bezig met werkzaamheden die binnen uitgevoerd kunnen worden. Dit omdat wij dan niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden. De werkzaamheden die onder binnenwerkzaamheden vallen zijn onder andere binnen schilderwerk, stukadoorswerk, vloerafwerking maar ook het plaatsen van nieuwe beglazing (zowel binnen als buiten). Buitenschilderwerk is lastiger met koude temperaturen omdat het chemische proces in de verf minder goed werkt met deze temperaturen, daarnaast droogt de verf minder goed waardoor het niet goed kan uitharden. daarnaast is door de mogelijke regen- of sneeuwval de kans groter dat het schilderwerk wordt aangetast.

Kan de winterschilder ook buiten werken?

Ja, het is mogelijk om werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen om de werkplek af te schermen, bijvoorbeeld door doorwerkschermen maar ook gebruiken wij speciale verfsoorten. Het grootste risico is de luchtvochtigheid bij de buitenschilderwerkzaamheden die in de winter plaatsvinden. Deze factoren controleren wij altijd voordat we aan de werkzaamheden beginnen.

Voordeel met de winterschilder

Met de winterschilder 2021 actie kunt u 10% korting krijgen op uw offerte én bij offertes vanaf €2000,- krijgt u gratis kleuradvies op uw locatie van Roodbosch Interieurstyling.

Wil je een offerte ontvangen voor de winterschilder met 10% korting? neem dan contact met ons op.