bonke schildersbedrijf binnenschilderwerk winter schilderen
Geplaatst op 10 november 2020

In de winter de buitenkant van uw woning schilderen

Wij bij Schildersbedrijf Bonke willen u op elk moment van het jaar kunnen helpen, mocht de zon nu schijnen of de regen uit de lucht vallen. Nu de koudere dagen er weer aankomen en het vaker regent en het kouder wordt gaan mensen er al snel vanuit dat we alleen binnen schilderwerk kunnen uitvoeren, maar dat is niet het geval. In dit blogartikel leest u hoe we ervoor zorgen dat we ook in de winter buiten kunnen werken.

Tegen weer en wind

Zelfs met regen en wind kunnen wij uw woning of pand van buitenschilderwerk voorzien. Dat komt omdat de kwaliteit van verf tegenwoordig steeds beter wordt en geschikt is voor lage temperaturen. Daarnaast kunnen wij uw woning of pand ook goed afschermen met een zeil of kap. Op deze manier heeft de regen en de wind geen invloed op het schilderwerk.

Afgeschermd buitenschilderwerk

Er zijn verschillende soorten kappen en zeilen die we kunnen gebruiken. Bij het afschermen van een gevel over de volle breedte is een regenscherm zeer geschikt, onder dit regenscherm is voldoende ruimte voor een ladder, trap of kleine rolsteiger. Bij een gevelsteiger wordt op dit moment al bijna standaard de gehele steiger afgeschermd met een zeil, dit is ook op de foto te zien aan de bovenkant van dit artikel.

De Winterschilder 2020 actie

Wilt u graag dat uw woning aan de buitenkant geschilderd wordt? We hebben op dit moment een mooie winterschilder actie lopen, bij deze actie ontvangt u momenteel 10% korting op uw offerte en bij offertes vanaf €2000,- ontvangt u gratis kleuradvies op uw locatie van Roodbosch Interieurstyling. Meer weten over de Winterschilder 2020 actie? klik dan op onderstaande knop.