• Home
  • Voor particulieren

Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulieren

Schilderwerk voor particulieren

Als particulier krijgt u vrij vaak te maken met schilderwerk. Dit kan binnenschilderwerk in uw woning zijn, maar ook aan de buitenkant van uw woning vindt regelmatig schilderwerk plaats bijvoorbeeld aan deuren en kozijnen. Voor het beste resultaat heeft u kennis nodig van de ondergrond, de best passende producten en de staat van het te schilderen object. 

Schildersbedrijf Bonke & Zn. is gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. We werken met eigen vakmensen met jarenlange ervaring. We kunnen samen met u een planning maken waarin vast komt te liggen welke werkzaamheden wij de komende jaren kunnen uitvoeren. Bekijk hiervoor ons Planmatig Schilderwerk

Schildersbedrijf Bonke vindt persoonlijk contact belangrijk. Wij komen daarom graag bij u langs voor een kennismaking en om u een gerichte offerte te kunnen doen. 

Profiteer van onze voordelen: nog steeds het lage 9% BTW tarief en korting op wijkgericht onderhoud. Daarover leest u onderaan deze pagina meer. 

Planmatig schilderwerk aan uw woning

Het onderhoud aan uw woning komt periodiek terug. Schildersbedrijf Bonke & Zn kan voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het schilderwerk. Hierbij wordt uitgegaan van een planning van 10 jaar. Vooraf komt Schildersbedrijf Bonke & Zn bij uw woning langs voor een inspectie. Aan de hand van deze inspectie en uw persoonlijke wensen wordt er bepaald welke werkzaamheden er het betreffende jaar uitgevoerd dienen te worden. 

De voordelen van planmatig schilderwerk:

  • Kostenbesparing door tijdig onderhoud.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken.
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk voor de komende 10 jaar.

Wijkgericht schilderonderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Wijkgericht onderhoud is schilderonderhoud aan uw woning zoals u van ons gewend bent, maar dan met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie van de transportkosten. In overleg met de wijk stellen we een plan op voor de schilderwerkzaamheden van uw woning.

Doordat de materialen al op de locatie aanwezig zijn en er niet heen en weer gereden hoeft te worden van en naar een werk, kunnen we kosten besparen. Denk hierbij aan de het inzetten van materialen zoals een hoogwerker of klimmateriaal. Dit geldt natuurlijk ook voor de schilder van Schildersbedrijf Bonke & Zn zelf. Omdat de reistijd nihil is, kunnen onze schilders doen waar ze het beste in zijn: het schilderwerk aan uw woning weer in perfecte staat brengen. 

De voordelen van wijkgericht onderhoud:

  • Wanneer u zich met uw buren aanmeldt, ontvangt u kortingen tot wel 10% op het totale bedrag.
  • Een reductie in transport betekent minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu.
  • Met wijkgericht onderhoud dragen we gezamenlijk bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk.
  • Kostenbesparend.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken.