• Home
  • Voor particulieren

Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulier

/.uc/i3e1abac101023e6e02001697360202ac5d8aa4a849440701c1b004000080/bonke-schildert-aan-particuliere-woning.jpg

Schilderwerk voor particulieren

Als particulier krijgt u weinig te maken met schilderwerk. Voor het beste resultaat heeft u kennis nodig van ondergrond, producten, en bijvoorbeeld de staat van uw woning. We vinden de kennismaking met u belangrijk, u zoekt immers een schilderbedrijf dat u kunt vertrouwen.

Schildersbedrijf Bonke & Zn. is gespecialiseerd in zowel binnen-, als buitenschilderwerk doordat we werken met eigen vakmensen met jarenlange ervaring. Wij kunnen samen een planning maken waarin vast komt te liggen welke werkzaamheden wij de komende jaren kunnen uitvoeren. Bekijk hiervoor ons Planmatig Onderhoud.

Profiteer nog van onze voordelen: Nog steeds het lage 9% BTW tarief. Korting op wijkgericht onderhoud.

Planmatig onderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Het onderhoud aan uw woning kom periodiek terug. Schildersbedrijf Bonke & Zn kan voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten voor de kosten voor het onderhoud. Hierbij wordt uitgegaan van een planning van 10 jaar. Vooraf komt Schildersbedrijf Bonke & Zn bij uw woning langs voor een inspectie. Aan de hand van deze inspectie en uw persoonlijke wensen, wordt er bepaald welke werkzaamheden er het betreffende jaar uitgevoerd dienen te worden. 

Voordelen van planmatig onderhoud:

  • Kostenbesparing door tijdig onderhoud
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk voor de komende 10 jaar


Wijkgericht onderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Wijkgericht onderhoud is schilderonderhoud aan uw woning, zoals u van ons gewend bent, maar dan met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Gezamelijk met uw wijk stellen wij een plan op, over de schilderwerkzaamheden van uw woning.

Doordat materiaal al op de locatie aanwezig is en er niet heen en weer gereden hoeft te worden van en naar een werk, kan dit flink in de kosten besparen. Denk hierbij aan materiaal zoals een hoogwerker of klimmateriaal. Dit geldt natuurlijk ook de de schilder van Schildersbedrijf Bonke & Zn zelf. Omdat de rijstijd nihil is, kunnen onze schilders doen waar ze het beste in zijn: het schilderwerk aan uw woning weer in perfecte staat brengen. 

Voordelen van wijkgericht onderhoud:

  • Wanneer u zich met uw buren aanmeld, ontvangt u kortingen tot wel 10% op het totale bedrag
  • Een reductie in transport is minder brandstof verbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu
  • Met wijkgericht onderhoud dragen we gezamelijk mee aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
  • Inzicht in onderhoudskosten voor schilderwerk
  • Kostenbesparend
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken