Planmatig onderhoud

Over planmatig onderhoud

Het onderhoud aan uw woning komt periodiek terug. Wij kunnen voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het onderhoud. Hierbij wordt uitgegaan van 10 jaar. Aan de hand van een inspectie en overleg wordt bepaald welke werkzaamheden er het betreffende jaar uitgevoerd dienen te worden. 

Voordelen:

  • Kostenbeparing door tijdig onderhoud
  • Geen omkijken naar het schilderwerk
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk voor de komende 10 jaar

Stappenplan:

1. De complexstrategie
Wat bent u de komende jaren van plan met uw vastgoed?

2. Het onderhoudscenario
Een overzicht van de werkzaamheden en uw investering.

3. Het basissysteem
Een goed basissysteem om de komende jaren verder op te bouwen. 

4. Inspecteren & terugkoppelen
Hoe staat het met uw vastgoed? Volgens schema nemen wij contact met u op, inspecteren de woning en brengen verslag bij u uit. 

5. Schilderen
Aan de hand van inspecties wordt bekeken wat het beste moment is om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt het schilderwerk niet te vroeg en niet te laat uitgevoerd. 


Wilt u weten of u in aanmerking komt voor planmatig onderhoud of wilt u weten wat het planmatig onderhoud voor u betekend, meldt u dan middels onderstaand formulier.

Wij plannen ruim van te voren de werkzaamheden zodat wij optimaal voor u kunnen werken. Geef u dus op tijd volledig vrijblijvend op zodat wij u kunnen informeren over werkzaamheden, kosten en/of een totaal advies kunnen geven.

Heeft u specifieke vragen/problemen dan kunt u ook foto's uploaden waarna wij u een indicatie kunnen geven van de kosten.

Contactgegevens

Adresgegevens

Uw bericht