Planmatig schilderwerk

Over planmatig schilderwerk

Het schilderwerk aan uw woning komt periodiek terug. Wij kunnen voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het schilderwerk. Hierbij wordt uitgegaan van een periode van 10 jaar. Aan de hand van een inspectie en overleg wordt bepaald welke werkzaamheden er het betreffende jaar uitgevoerd dienen te worden. 

Voordelen:

  • Kostenbeparing door tijdig schilderwerk.
  • Geen omkijken naar het schilderwerk.
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk voor de komende 10 jaar.

Stappenplan:

1. De complexstrategie
Wat bent u de komende jaren met uw woning van plan?

2. Het onderhoudsscenario
Een overzicht van de werkzaamheden en uw investering.

3. Het basissysteem
Een goed basissysteem om de komende jaren op verder te bouwen. 

4. Inspecteren & terugkoppelen
Hoe staat het met uw woning? Op basis van een schema nemen wij contact met u op, inspecteren de woning en brengen verslag bij u uit. 

5. Schilderen
Aan de hand van inspecties wordt bekeken wat het beste moment is om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt het schilderwerk niet te vroeg en niet te laat uitgevoerd. 


Wilt u weten of u in aanmerking komt voor planmatig schilderwerk of wilt u weten wat het planmatig schilderwerk voor u betekent? Meld u dan door middel van onderstaand formulier aan.

Wij plannen ruim van tevoren de werkzaamheden zodat wij optimaal voor u kunnen werken. Geef u dus op tijd volledig vrijblijvend op zodat wij u kunnen informeren over de werkzaamheden, kosten en/of een totaaladvies kunnen geven.

Heeft u specifieke vragen/problemen dan kunt u ook foto's uploaden waarna wij u een indicatie van de kosten kunnen geven.

Contactgegevens

Adresgegevens

Uw bericht

U dient akoord te gaan met de privacy voorwaarden