Wijkgericht onderhoud

Wat is wijkgericht onderhoud?

Wijkgericht schilderonderhoud is gewoon goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar met een focus op efficiënter werken en een reductie aan transportkosten.

Doordat materieel zoals een hoogwerker of klimmateriaal al op de locatie aanwezig is en niet van en naar een werk gereden hoeft te worden kan flink op de kosten worden bespaart. Dit geldt natuurlijk ook voor de schilder zelf. Omdat de volgende locatie van de schilder het huis van uw buren is, is de reistijd nihil en kan hij doen waar hij het beste in is: het schilderwerk aan uw woning weer in perfecte staat brengen!

Een gezamelijke aanpak levert vele voordelen:

  • Wanneer u zich met uw buren aanmeld voor wijkgericht schilderonderhoud van Bonke wordt deze kostenbesparing als korting op uw offerte verrekent. Dit kan oplopen tot wel 10% van het totale bedrag!
  • Een reductie in transport is minder brandstof verbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu!
  • Doordat we schilders uit de buurt in de buurt inzetten en niet eerst 2 uur reistijd hebben zetten we weer in stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Hoe werkt wijkgericht onderhoud?

  1. Meld u nu aan
  2. Neem de buren mee
  3. Ontvang onze voordelen
  4. Profiteer van een strak onderhouden woning


Wilt u weten of uw wijk in aanmerking komt voor wijkgericht onderhoud of wilt u weten wat het wijkgericht onderhoud voor u betekend, meldt u dan middels onderstaand formulier.

Wij plannen ruim van te voren de werkzaamheden per wijk zodat wij optimaal voor u kunnen werken. Geef u dus op tijd volledig vrijblijvend op zodat wij u kunnen informeren over werkzaamheden, kosten en/of een totaal advies kunnen geven.

Heeft u specifieke vragen/problemen dan kunt u ook foto's uploaden waarna wij u een indicatie kunnen geven van de kosten.

Contactgegevens

Adresgegevens

Uw bericht