Planmatig onderhoud: IPS 2000 Bedrijven

Met IPS 2000 biedt Bonke & zn. u planmatig onderhoud van hoge kwaliteit aan. Planmatig onderhoud is een proces waarbij vakmanschap, communicatie, plannen en een strakke organisatie een grote rol spelen. Bonke & Zn. is een professioneel bedrijf die over deze capaciteiten beschikt en waar u bovenal als klant op kunt vertrouwen. Zo voeren wij al sinds 2002 bij tientallen projecten planmatig onderhoud uit.

In een vijftal stappen willen wij u meer vertellen over hoe u uw bedrijfspand/-complex efficiënt, kostenbesparend en zorgeloos kunt laten onderhouden.


Vastgoed onderhoud
Onderhoudscenario
Stap 1. De complexstrategieStap 2. Het onderhoudsscenarioStap 3. Het basissysteemStap 4. Inspecteren en terugkoppelenStap 5. Schilderen

Wat bent u de komende jaren van plan met uw vastgoed?

Een overzicht van de werkzaamheden en uw investering.

Een goed basissysteem om de komende jaren verder op te bouwen.

Hoe staat het met uw vastgoed? Op basis van een schema nemen wij contact met u op, inspecteren de woning en brengen verslag bij u uit.

Aan de hand van de inspecties wordt bekeken wat het beste moment is om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt het schilderwerk niet te vroeg en niet te laat uitgevoerd.


Wat is planmatig onderhoud?

Het onderhoud aan uw bedrijfspand komt periodiek terug. Kenmerk van planmatig onderhoud is dat wij gedurende de afgesproken periode het onderhoud aan uw pand uitvoeren. Wij maken samen een planning waarin vast komt te liggen welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Schildersbedrijf Bonke & zn. houdt uw pand / complex voor de afgesproken periode voor de afgesproken prijs in de afgesproken staat. U weet dus wat u de komende jaren kunt verwachten.

 

Waarom is planmatig onderhoud voor mij van meerwaarde?

Planmatig onderhoud heeft een aantal voordelen ten opzichte van normaal onderhoud. Om te beginnen ontstaat er door tijdig professioneel onderhoud een kostenbesparing van circa 20%. Ten tweede heeft u geen omkijken naar het schilderwerk, wij inspecteren op vaste basis het gebouw en voeren aan de hand van de inspecties op het juiste moment het benodigde onderhoud uit. Ten derde krijgt u inzicht in de kosten voor het onderhoud van de komende periode. Verder houden wij u goed op de hoogte en maken ons product controleerbaar met behulp van inspectierapporten, werkverslagen en het verftechnisch advies. Wij bieden u de zekerheid dat er geen verrassingen achteraf zijn.


Welke specifieke voordelen heeft planmatig onderhoud voor mij?

Uitstraling en kostenbesparend

Als bedrijf wilt u graag opvallen tussen al die andere bedrijven. Een mooie en strakke uitstraling van uw gebouw helpt daarbij flink. Met het meerjaren onderhoud van ons weet u zeker dat uw bedrijf er altijd goed bij staat. Door het schilderwerk goed te onderhouden worden veel onnodige kosten voorkomen en bereikt u simpelweg meer met minder.

Budgetzekerheid

Als bedrijf heeft u te maken met veel verschillende kosten en is een duidelijk overzicht van uw investeringen van belang. Wij hebben op gebied van onderhoud de kennis in huis om vooruit te kunnen kijken en problemen te kunnen voorzien. Voor de komende jaren wordt het dus duidelijk welke investering in uw gebouw nodig is. Dus niet alleen ontstaat er een kostenbesparing door tijdig onderhoud maar ook budgetzekerheid.

 

Wat kan ik van Schildersbedrijf Bonke & Zn. verwachten?

Bij Schildersbedrijf Bonke & Zn. staat klantgerichtheid centraal. Wij gaan voor een persoonlijke benadering waarbij gekeken wordt naar uw specifieke wensen. Naast planmatig onderhoud kunt u natuurlijk ook voor eenmalig schilderwerk bij ons terecht. Voor zowel uitvoering als professioneel advies helpen wij u graag.

Wat verder?

Wij geven u graag antwoord op uw vragen en kunnen voor u een vrijblijvend onderhoudsadvies maken. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Contactgegevens

Adresgegevens (niet verplicht)

Uw bericht

U dient akkoord te gaan met het privacy statement