Aanbrengen veiligheidsmarkeringen door Bonke
Geplaatst op 13 april 2022

Aanbrengen veiligheidsmarkeringen door Bonke

Fabrieken vinden veilig werken steeds belangrijker worden en besteden hier veel aandacht aan. Zo hebben we bij Unilever in wageningen gezorgd voor opvallende markeringen. Uiteraard wil je niet dat deze markeringen snel slijten of verkleuren. Bonke is specialist in het aanbrengen van deze markeringen.

Rolcoatingvloeren

Wij houden ons bij Bonke al een aantal jaar bezig met het aanbrengen van rolcoating vloeren. Rolcoatingvloeren zijn goed geschikt voor fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen, lokalen en kleedkamer. Deze vloeren bieden namelijk meerdere voordelen, zo zijn de vloeren stootvast, slijtvast en vloeistofdicht. Hierdoor is het schoonmaken van deze vloeren zeer gemakkelijk.  Om aan diverse eisen te kunnen voldoen op het gebied van reiniging, antislip, vloeistofdichtheid en elektrische geleiding beschikken wij over de recentste verfsystemen, technologie, apparatuur en de goede vakmensen.

Wil je meer weten over rolcoatingvloeren of wil je dat wij bij jou een rolcoatingvloer aan komen brengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.