Schildersblog

Wekelijks komt Schildersbedrijf Bonke & Zn met nieuwe blogs. In onze blogs leest u over schildertips, ontwikkelingen rondom Bonke, nieuws en meer. 

Houd ook onze Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Schildersbedrijf Bonke & Zn. 

Heeft u vragen of wilt u graag meer te weten komen over Schildersbedrijf Bonke & Zn? Maak dan gebruik van ons contactformulier en een van onze medewerkers neemt contact met u op. 

 • Onderhoud Parkeergarages

  Schildersbedrijf Bonke en Zn: Specialist in Parkeergarage Onderhoud en Afwerking

  Geplaatst op 8 januari 2024
  Ontdek de sleutel tot veilige en sprankelende parkeergarages! Met specialistisch onderhoud, Airless spuiten voor efficiënte verfbehandeling, brandwerende coatings voor bescherming bij vuur, duurzame vloeroplossingen, verbeterde navigatie, en planmatig onderhoud. Maak je parkeeromgeving veilig én stralend!
 • Winterschilder Bonke 2023

  De Winterschilder: Ook voor buiten schilder- en onderhoudswerkzaamheden

  Geplaatst op 5 december 2023
  In de winter is het ook mogelijk om het buitenschilderwerk aan te pakken. Zelfs met lage temperaturen, regen en wind kunnen wij het schilderwerk aan de buitenkant van jouw woning of pand uitvoeren.
 • Lekstrepen op jouw schilderwerk: Oorzaken en Oplossingen

  Lekstrepen op jouw schilderwerk: Oorzaken en Oplossingen

  Geplaatst op 30 juni 2023
  Niets is zo frustrerend als het ontdekken van lekstrepen op jouw pas geschilderde oppervlakken. Deze ongewenste strepen worden veroorzaakt door vervuiling die door regenwater over het schilderwerk spoelt. In dit artikel zullen we de oorzaken van lekstrepen bespreken en enkele effectieve oplossingen bieden om deze te verwijderen.
 • Schilderen van jouw woning of bedrijfspand

  Schilderen van jouw woning of bedrijfspand

  Geplaatst op 26 juni 2023
  Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van jouw woning of bedrijfspand. Niet alleen zorgt het voor de perfecte afwerking van jouw interieur of exterieur, maar het heeft ook een beschermende functie.
 • Gietvloer of rolcoatingvloer: kies de perfecte vloer voor jou

  Gietvloer of rolcoatingvloer: kies de perfecte vloer voor jou

  Geplaatst op 23 juni 2023
  Bij het inrichten van je bedrijfsruimte of woning is de keuze van de juiste vloer van groot belang. Als je op zoek bent naar een strakke vloer die gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud vergt, dan zijn kunststofvloeren wellicht de ideale oplossing. Bij Schildersbedrijf Bonke zijn we gespecialiseerd in het leggen van kunststofvloeren, waaronder gietvloeren en rolcoatingvloeren.
 • De voordelen van beglazing bij Schildersbedrijf Bonke en Zn.

  De voordelen van beglazing bij Schildersbedrijf Bonke en Zn.

  Geplaatst op 19 juni 2023
  Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. kun je rekenen op hoogwaardige beglazing services voor zowel nieuwbouwprojecten als onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Met onze ervaring en expertise leveren en plaatsen wij diverse glassoorten om aan al jouw behoeften te voldoen.
 • Het belang van planmatig onderhoud

  Het belang van planmatig onderhoud

  Geplaatst op 16 juni 2023
  Als eigenaar van een woning of bedrijfspand wil je natuurlijk dat jouw bezit er altijd goed uitziet en in optimale conditie verkeert. Regelmatig onderhoud is daarbij van essentieel belang. Bij schildersbedrijf Bonke begrijpen we het belang van planmatig onderhoud en bieden we een speciaal programma aan om jouw gebouw in topconditie te houden.
 • Beton en Houtreparatie door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Beton- en houtreparatie: bij Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 14 juni 2023
  Wij streven naar het leveren van hoogwaardige diensten die verder gaan dan alleen schilderwerk. Bij Schildersbedrijf Bonke & Zn. bieden wij ook beton- en houtreparaties aan. Wij begrijpen dat het essentieel is om beschadigingen aan deze ondergronden tijdig te herstellen.
 • Wij hebben nieuwe steigers

  Wij hebben nieuwe steigers

  Geplaatst op 6 juni 2023
  Bij Schildersbedrijf Bonke & Zn investeren wij in onze medewerkers, zo hebben wij recent nieuwe steigers aangeschaft.
 • Stucwerk bij Schildersbedrijf Bonke!

  Stucwerk bij Schildersbedrijf Bonke!

  Geplaatst op 24 mei 2023
  Bij Schildersbedrijf Bonke kunnen we stucwerk aanbrengen op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucwerk bestaat uit specie, pleister of gipsmortel en dient ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur, en als basis voor strak schilderwerk.
 • Wat is mutatieonderhoud?

  Wat is mutatieonderhoud?

  Geplaatst op 28 april 2023
  Mutatieonderhoud is een belangrijk aspect van het onderhoud van een pand. Dit type onderhoud is gericht op het onderhouden van panden tussen huurperiodes door. Hierbij worden onder andere reparaties uitgevoerd en schoonmaakwerkzaamheden verricht. Het doel van mutatieonderhoud is om het pand in goede staat achter te laten voor de volgende huurder.
 • Houtreparatie door Bonke & Zn

  Houtreparatie door Bonke & Zn

  Geplaatst op 15 maart 2023
  Hout kent verschillende vormen van beschadiging. De meest voorkomende vorm is houtrot, dit is een aantasting van het houtwerk door schimmels. Houtrot komt op verschillende manieren voor. Wij kunnen houtrot voor jou repareren. In dit blogartikel lees je er meer over.
 • Isolerende beglazing door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Isolerende beglazing door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 8 februari 2023
  Heb jij thuis last van condensvorming aan de binnenkant van jouw ramen? Dan kan het handig zijn om eens te kijken naar betere beglazing. Andere beglazing zoals bijvoorbeeld isolatieglas is goed voor uw portemonnee, maar het is ook beter beschermd tegen inbraak. Ook is het gebruik van isolatieglas goed voor het milieu.
 • De voordelen van planmatig onderhoud voor jouw pand

  De voordelen van planmatig onderhoud voor jouw pand

  Geplaatst op 25 januari 2023
  Met planmatig onderhoud wordt het onderhoud van een pand uitgevoerd op basis van een vooropgesteld plan. Voor het ontwerp van zo'n plan komt onze expert de staat van jouw pand inspecteren waarbij ook het bouwjaar in overweging wordt genomen.
 • Stage lopen bij Bonke

  Stage lopen bij Bonke

  Geplaatst op 16 januari 2023
  Binnen Bonke zijn wij veel bezig met het opleiden van studenten die in de schilders- en bouw branche willen werken. Er zijn veel verschillende opleidingen in de schilders- en bouw branche. Bij deze opleidingen moet je een periode stage lopen (BOL), of 4 dagen in de week met een erkend leerbedrijf meelopen (BBL). Wij zijn voor een aantal opleidingen een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij studenten mogen opvangen om hen te helpen het vaker beter te leren kennen.
 • Lekstrepen op jouw schilderwerk

  Lekstrepen op jouw schilderwerk

  Geplaatst op 6 januari 2023
  Lekstrepen worden veroorzaakt door vervuiling die door regenwater over het schilderwerk heen spoelt. De vervuiling is vaak afkomstig van liggende delen, zoals screens, zonweringen en de bovenzijde van balustrades.
 • Houtrot behandelen en een nieuwe verflaag

  Houtrot behandelen en een nieuwe verflaag

  Geplaatst op 2 december 2022
  Bij een woning aan de Edisonstraat in Enschede hebben wij op meerdere plekken houtrot behandeld en de kozijnen weer helemaal perfect in orde gemaakt. Ook de regenpijpen zijn vernieuwd. Met een mooie laag lak hebben we de puntjes op de i gezet en was de klus geklaard!
 • Schilder- en reinigingswerkzaamheden staalconstructie leidingbrug Grolsch

  Schilder- en reinigingswerkzaamheden staalconstructie leidingbrug Grolsch

  Geplaatst op 21 november 2022
  Voor Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. hebben we op de locatie van de brouwerij de schilder- en reinigingswerkzaamheden uitgevoerd van de staalconstructie en betonnen poeren van de leidingbrug, de staalconstructie van de overheaddeuren en de metalen binnendeuren en kozijnen.
 • Schilderwerk bij Schildersbedrijf Bonke

  Schilderwerk bij Schildersbedrijf Bonke

  Geplaatst op 11 november 2022
  Schildersbedrijf Bonke & Zn neemt voor veel verschillende klanten werkzaamheden af. Zo doet Bonke bijvoorbeeld stucwerk, beglazing, kunststofvloeren, gevelbeplating en reiniging en beton- of houtreparatie. Maar ook doen wij uiteraard nog steeds schilderwerk.
 • Onderhoud en afwerking parkeergarages

  Onderhoud en afwerking parkeergarages

  Geplaatst op 21 oktober 2022
  De meeste parkeergarages zijn jaren geleden gebouwd en worden intensief gebruikt. In de loop der jaren ontstaan er gebruikssporen en kunnen er onveilige situaties ontstaan omdat bijvoorbeeld de bewegwijzering en veiligheidsmarkeringen vervagen of beschadigen en daardoor slecht zichtbaar zijn.
 • Gietvloeren aanbrengen door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Gietvloer of rolcoating vloer? Welke past bij jouw ruimte

  Geplaatst op 17 oktober 2022
  Wilt u graag een strakke vloer die gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft? Dan is een kunststofvloer misschien wel iets voor u. Schildersbedrijf Bonke & Zn is gespecialiseerd in het leggen van kunststofvloeren. In dit blogartikel vertellen we u meer over de verschillende kunststofvloeren en hoe het proces van de plaatsing van deze vloeren eruit ziet.
 • stucwerk door bonke

  Stucwerk in combinatie met schilderwerk

  Geplaatst op 10 oktober 2022
  In de loop van van de tijd is stucwerk een specialisme van ons geworden. Wij hebben hier de juiste mensen en materialen voor. Je kunt ook het stucwerk gecombineerd met schilderwerk bij ons laten afnemen. Als je het stucwerk gezamenlijk met schilderwerk doet heb je één aanspreekpunt waardoor het managen van de planning optimaal verloopt.
 • Interne cursus door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Opleiden zit in ons DNA

  Geplaatst op 12 september 2022
  De kwaliteit van ons werk is afhankelijk van de kwaliteit van onze collega’s. We vinden het dan ook erg belangrijk dat elke medewerker de tijd en ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen. We besteden al sinds de oprichting veel aandacht aan het aanbieden van cursussen en opleidingen. De opa van onze huidige directeur Henk Bonke koos er destijds al voor om een onderwijsakte te halen, zodat hij nieuwe schilders binnen het bedrijf kon opleiden. Die vaardigheden draagt Henk nu weer over aan zijn zoons, maar ook aan de medewerkers.
 • Techniek tastbaar enschede

  Techniek tastbaar

  Geplaatst op 9 september 2022
  Naast dat onze collega’s zelf de mogelijkheid hebben om aanvullende cursussen en opleidingen te blijven volgen, zijn zij ook belangrijk bij het doorgeven van hun kennis en ervaring aan jongeren.
 • Werkzaamheden bij een VvE door Schilderbedrijf Bonke & Zn

  Onderhoudswerkzaamheden voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

  Geplaatst op 22 juli 2022
  Onderhoud is belangrijk voor de uitstraling, de veiligheid, het comfort en de waarde van vastgoed. De Vereniging van Eigenaren (VvE) is verantwoordelijk dat het onderhoud van uw appartementencomplex of andere gemeenschappelijke woonvoorziening op de juiste manier en degelijk uitgevoerd wordt.
 • Beglazing door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Beglazing door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 15 juli 2022
  Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het plaatsen van beglazing. Dit hebben wij zowel voor bedrijven als voor particulieren gedaan. Naast het plaatsen van nieuwe beglazing kunnen wij ook jouw beschadigde ruiten herstellen.
 • De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis

  De Twentse Zorgcentra, locatie ‘t Bouwhuis

  Geplaatst op 30 juni 2022
  Binnen ’t Bouwhuis is een onderhoudsplan voor de komende 10 jaar opgesteld, waarin rekening gehouden is met de staat van de verschillende gebouwen. Op basis van dit onderhoudsplan voeren wij de komende jaren de onderhoudswerkzaamheden uit, zoals het binnen- en buitenschilderwerk, houtherstel, maar ook het vervangen van glas.
 • Kunststofvloeren aanbrengen door Bonke

  Kunststofvloeren aanbrengen door Bonke

  Geplaatst op 20 juni 2022
  Naast het schilderwerk bieden wij nog andere diensten aan. Eén van deze diensten is het leggen van een kunststofvloer. Deze kunststofvloeren worden bijvoorbeeld gelegd in fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen en klaslokalen.
 • Wat zijn energetische maatregelen?

  Wat zijn energetische maatregelen?

  Geplaatst op 2 mei 2022
  Energetische maatregelen, je zal het vast wel eens eerder gehoord hebben. Maar wat is het eigenlijk? In dit blog gaan we jou uitleggen wat energetische maatregelen zijn en waarom je deze moet toepassen.
 • Brandwerende verf door Bonke & Zn

  Brandwerende verf aanbrengen door Bonke

  Geplaatst op 27 april 2022
  In Nederland is het toepassen van brandwerende verf de laatste jaren flink toegenomen. Het gebruik van een opschuimende brandwerende coating is een goed alternatief voor brandwerende platen of bespuiting. Brandwerende verf wordt steeds vaker gebruikt voor kantoren, hallen, parkeergarages, woningen, hoogbouw, gevels en stalen- of betonnen draagconstructies.
 • Aanbrengen veiligheidsmarkeringen door Bonke

  Aanbrengen veiligheidsmarkeringen door Bonke

  Geplaatst op 13 april 2022
  Fabrieken vinden veilig werken steeds belangrijker worden en besteden hier veel aandacht aan. Zo hebben we bij Unilever in wageningen gezorgd voor opvallende markeringen. Uiteraard wil je niet dat deze markeringen snel slijten of verkleuren. Bonke is specialist in het aanbrengen van deze markeringen.
 • Bonke VvE onderhoudswerkzaamheden

  Onderhoudswerkzaamheden voor VvE's

  Geplaatst op 28 maart 2022
  Om er als VvE voor te zorgen dat het pand een mooie uitstraling behoudt is het belangrijk om op tijd je onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Hier kunnen wij jou bij helpen, wij kunnen in overleg samen met jou een meerjarenplan opstellen. In dit meerjarenplan zullen de werkzaamheden komen te staan die wij aan het pand zullen uitvoeren en wanneer. Zo kunnen de bewoners op tijd ingelicht worden van ons bezoek.
 • Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven

  Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven

  Geplaatst op 23 maart 2022
  Planmatig onderhoud is onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van een plan die wij van te voren maken. Dit plan heet een MeerJarenOnderhoudsPlan, oftewel MJOP. In dit meerjarenplan komen meerdere werkzaamheden voor, denk hierbij onder andere aan schilderwerk, beton- en houtreparatie, beglazing, spuitpleisterwerk, kunststofvloeren, gevel- en beplating reiniging en mutatieonderhoud.
 • Beglazing door Bonke

  Beglazing door Bonke

  Geplaatst op 18 maart 2022
  Wij hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het plaatsen van beglazing. Dit hebben wij zowel voor bedrijven als voor particulieren mogen doen. Naast het plaatsen van beglazing kunnen wij ook jouw beschadigde ruiten herstellen.
 • Bonke Planmatig onderhoud particulieren

  Hoe werkt planmatig onderhoud voor particulieren

  Geplaatst op 17 maart 2022
  Planmatig onderhoud is onderhoud dat wordt uitgevoerd op basis van een plan die Schildersbedrijf Bonke van te voren maakt, een meerjarenplan. In dit meerjarenplan kunnen meerdere werkzaamheden zitten, zo kunnen wij het schilderwerk maar ook beton onderhoud, beglazing, spuitpleisterwerk, kunststofvloeren, gevelreiniging en -beplating, beton- en hout reparatie, mutatie onderhoud voor jou doen.
 • Gevelbeplating onderhoud door Bonke

  Gevelbeplating onderhoud door Bonke

  Geplaatst op 11 maart 2022
  Naast het schilderwerk wat wij uitvoeren kun je ons ook kennen van verschillende andere diensten. Vorige week vertelde we je al iets over gevelreiniging. Naast gevelreiniging kunnen wij ook de reiniging en onderhoud van gevelbeplating uitvoeren. Veel gevels en daken in Nederland zijn bedekt met de gecoilcoate staalplaten. Net zoals bij stenen gevels kan ook de gevelbeplating vuil worden. Om de kleur, glans en technische eigenschappen te behouden is het belangrijk dat de beplating regelmatig schoongemaakt wordt.
 • Gevelreiniging door Bonke

  Gevelreiniging door Bonke

  Geplaatst op 4 maart 2022
  Bonke heeft haar dienstenpakket in de afgelopen jaren uitgebreid, zo kunnen wij tegenwoordig ook jouw gevels reinigen. Een gevel van een gebouw is het eerste wat mensen zien als ze bij je op bezoek komen. Het is daarom belangrijk om je gevel schoon te houden.
 • Afwerking van parkeergarages

  Afwerking van parkeergarages

  Geplaatst op 28 februari 2022
  De afgelopen jaren heeft schildersbedrijf Bonke haar dienstenpakket uitgebreid met verschillende diensten. Een van deze diensten is de afwerking van parkeergarages. In dit blogartikel vertellen we je alles over deze dienst en welke werkzaamheden hierbij komen kijken.
 • Wijkgericht onderhoud door Bonke

  Wijkgericht onderhoud door Bonke

  Geplaatst op 25 februari 2022
  Als Schildersbedrijf Bonke & Zn. zijn we al langere tijd bij verschillende wijken bezig met wijkgericht onderhoud. Maar wat houdt wijkgericht onderhoud precies in en wat zijn de voordelen hiervan? In dit blogartikel vertellen we je hier meer over.
 • Stucwerk door bonke

  Stucwerk door bonke

  Geplaatst op 14 februari 2022
  In de afgelopen jaren hebben wij ons uitgebreid met meerdere verschillende werkzaamheden. Eén van deze werkzaamheden is stucwerk. In deze jaren van ontwikkeling met stucwerk hebben wij ook een aantal mooie projecten mogen uitvoeren.
 • Aanbrengen veiligheidsmarkeringen

  Aanbrengen veiligheidsmarkeringen

  Geplaatst op 9 februari 2022
  Wij hebben bij Unilever in Wageningen een aantal veiligheidsmarkeringen op grond aangebracht zodat de medewerkers goed kunnen zien waar zij moeten uitkijken en waar geen artikelen geplaatst kunnen worden om gevaar te voorkomen.
 • Isolerende beglazing

  Isolerende beglazing

  Geplaatst op 31 januari 2022
  Heb jij thuis last van condensvorming aan de binnenkant van jouw ramen? Dan kan het handig zijn om eens te kijken naar betere beglazing. Andere beglazing zoals bijvoorbeeld isolatieglas is goed voor uw portemonnee, maar het is ook beter beschermd tegen inbraak. Ook is het gebruik van isolatieglas goed voor het milieu.
 • Bonke repareert jouw betonschade

  Bonke repareert jouw betonschade

  Geplaatst op 27 januari 2022
  Beton is een sterk materiaal, maar het kan toch zo zijn dat jouw beton kapot gaat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld afbrokkelen of aan een scheur die in het beton komt. Het is belangrijk hier niet te lang mee te wachten. Wanneer je dit niet laat repareren kunnen er verdere beschadigingen ontstaan.
 • Wij werken voor Vve’s

  Wij werken voor Vve’s

  Geplaatst op 25 januari 2022
  Wij werken al een lange tijd bij verschillende VvE’s. Voor deze VvE’s voeren wij meerdere verschillende werkzaamheden uit. Zo hebben wij eerder bij een VvE Betonreparatie en schilderwerk uitgevoerd. Verder kunnen wij ook houtherstel uitvoeren of een van onze andere werkzaamheden.
 • Waarom stucwerk door Bonke

  Waarom stucwerk door Bonke

  Geplaatst op 21 januari 2022
  Bij Bonke houden wij ons al een aantal jaar bezig met het uitvoeren van stucwerk. Hier hebben wij ons in de afgelopen jaren veel in ontwikkeld. Ook hebben wij meerdere mooie klussen gehad met betrekking tot het stuccen. Zo hebben wij bijvoorbeeld mogen stuccen in de alphatoren in Enschede.
 • Hout herstellen door Bonke

  Hout herstellen door Bonke

  Geplaatst op 19 januari 2022
  Naast onze schilderdiensten zijn wij ons al een lange tijd aan het uitbreiden met steeds meer verschillende werkzaamheden. Zo doen wij ook herstelwerkzaamheden. In dit blog gaan we het hebben over de herstelwerkzaamheden aan hout.
 • Glas plaatsen door Bonke

  Glas plaatsen door Bonke

  Geplaatst op 3 januari 2022
  Bonke heeft in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het plaatsen van beglazing voor een gebouw. Dit hebben wij al bij meerdere bedrijven en particulieren mogen doen. Heb je een ruit die beschadigd is? Deze kunnen wij ook voor jou herstellen
 • Bonke SROI

  Het social return on Investment van Bonke

  Geplaatst op 29 december 2021
  Wij hebben veel ervaring op het gebied van SROI (Social Return On Investment), maar wat is dit precies? SROI is het investeren in de toekomst door het vak vroegtijdig te leren aan de leerlingen. Hiervoor werken wij veel samen met Vakschool het Diekman.
 • Planmatig Onderhoud voor monumentale panden

  Planmatig Onderhoud voor monumentale panden

  Geplaatst op 17 december 2021
  het schilderen van een monumentaal pand is een bijzondere tak van sport. Bij het onderhoud aan monumentale panden is het uitgangspunt altijd dat behoud voor gaat op vernieuwing. Hierdoor blijft het unieke verhaal van het pand samen met de herinneringswaarde behouden.
 • Planmatig onderhoud bij scholen

  Planmatig onderhoud bij scholen

  Geplaatst op 10 december 2021
  Voor een goede uitstraling en voor de veiligheid van uw school is het belangrijk om regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bij de werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden moet je denken aan binnen- en buitenschilderwerk maar ook aan onderhoud van de betonnen en houten muren, vloeren, kozijnen, plafonds en gevels.
 • Stukadoorswerk door Bonke & Zn

  Stukadoorswerk door Bonke & Zn

  Geplaatst op 8 december 2021
  Wij kunnen voor jou stucwerk aanbrengen op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucsel bestaat uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur en als basis als strakke ondergrond voor het schilderwerk.
 • Hogeschool Saxion brandwerende beglazing

  Hogeschool Saxion brandwerende beglazing

  Geplaatst op 6 december 2021
  Bij de Hogeschool Saxion in Enschede hebben wij weer nieuwe werkzaamheden mogen uitvoeren. Wij hebben deze keer veel glazen mogen vervangen voor nieuw brandwerend glas. Het glas hebben wij vervangen bij de deuren van de trappenhuizen. Ook hebben wij nadat het nieuwe glas erin zat de kozijnen opnieuw geschilderd zodat ook de kozijnen er weer fris uitzien.
 • Gemeentelijk Planmatig Onderhoud bij Bonke

  Gemeentelijk Planmatig Onderhoud bij Bonke

  Geplaatst op 3 december 2021
  De uitstraling van een gebouw voor een gemeente of een andere overheidsinstantie is heel belangrijk, als het gebouw goed is onderhouden straalt dit vertrouwen uit naar de mensen.
 • Zakelijk planmatig onderhoud Bonke

  Zakelijk planmatig onderhoud bij Bonke

  Geplaatst op 29 november 2021
  Voor jouw zakelijk planmatig onderhoud kun je ook bij Bonke & Zn terecht. Wij kunnen vrijblijvend advies geven over de benodigde werkzaamheden en de daarbij komende kosten. Hierbij gaan wij uit van een periode van 10 jaar. We zullen een inspectie uitvoeren en na overleg bepalen wij welke werkzaamheden er het desbetreffende jaar moeten worden uitgevoerd.
 • Planmatig onderhoud voor VvE's bij Bonke

  Planmatig onderhoud voor VvE's bij Bonke

  Geplaatst op 26 november 2021
  Zit je in een VvE en wil je graag dat je panden goed onderhouden worden? Dan ben je bij bonke & Zn aan het juiste adres. Wij hebben bij bonke alle specialiteiten om het onderhoud aan uw pand(en) goed en professioneel te laten verlopen. Schilderwerk is één van de werkzaamheden waar je dan mee te maken krijgt.
 • Schilderwerk door Schildersbedrijf Bonke

  Schilderwerk door Schildersbedrijf Bonke

  Geplaatst op 24 november 2021
  Een belangrijk onderdeel van onderhoud aan je woning of bedrijfspand is schilderwerk. Behalve een mooie afwerking van het interieur of exterieur functioneert de verf ook als beschermlaag.
 • Bonke Planmatig Onderhoud Particulier

  Particulier Planmatig onderhoud bij Bonke

  Geplaatst op 22 november 2021
  Er zijn diverse werkzaamheden die vallen onder het planmatig onderhoud die Bonke voor jou kan uitvoeren. Wij kunnen vrijblijvend advies voor je maken met de verwachte kosten en werkzaamheden.
 • Bonke planmatig onderhoud

  Ons nieuwe Planmatig onderhoud

  Geplaatst op 19 november 2021
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft zich vanaf 29 oktober uitgebreid met een nieuwe bedrijfstak, namelijk het onderdeel planmatig onderhoud. Maar wat houdt Planmatig Onderhoud eigenlijk in?
 • Schilderwerk onderhoud

  Wanneer is uw schilderwerk aan onderhoud toe?

  Geplaatst op 14 september 2021
  Uw woning of bedrijfspand strak in de verf, zowel binnen als buiten, dat vergt onderhoud. Binnenschilderwerk is eens in de 7 jaar aan een nieuwe laag toe. Buitenschilderwerk, door de wisselende weerstomstandigheden, iets vaker, ongeveer om de 5 jaar. Hoe u kunt zien wanneer uw binnen- of buitenschilderwerk aan een onderhoudsbeurt toe is vertellen we in onze nieuwe blog. En uiteraard kunt u de klussen met een gerust hart aan de vakschilders van Bonke overlaten. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt en hoeft u er zelf niet mee aan de slag.
 • Bonke scjildersbedrijf waterschade houtrot lekkage muur plafond wegwerken

  Hoe kun je schade door vocht en lekkage voorkomen en herstellen?

  Geplaatst op 9 september 2021
  Lekkage en vochtproblemen zorgen voor lelijke kringen op muur of plafond. Dat wilt u het liefst zo snel mogelijk wegwerken. Zomaar overschilderen heeft geen zin. Het allerbelangrijkste bij vocht- en schimmelplekken is dat u de oorzaak achterhaalt. Als de plekken door lekkage ontstaan zijn is het noodzakelijk om eerst de lekkage te verhelpen. Voorkomen is natuurlijk nog beter dan genezen. Maar mocht u die fase al voorbij zijn, dan kunnen we u uiteraard ook helpen met het herstel.
 • Schildersbedrijf Bonke Wijkgericht onderhoud

  Wijkgericht schilderonderhoud van Bonke

  Geplaatst op 19 augustus 2021
  We zijn weer begonnen met het wijkgericht onderhoud in de wijk In de Groene Bogen in Enschede. Wijkgericht onderhoud is een slimme manier om het schilderwerk van uw huis te onderhouden.
 • Brandwerende verf door Bonke

  Brandwerende verf door Bonke

  Geplaatst op 6 augustus 2021
  In Nederland is het toepassen van een brandwerende verf de laatste jaren sterk toegenomen. Het gebruik van een opschuimende brandwerende coating is een goed alternatief voor brandwerende platen of bespuiting. Brandwerende verf wordt daarom steeds vaker gebruikt voor kantoren, hallen, parkeergarages, woningen, hoogbouw, gevels en stalen- of betonnen draagconstructies. Lees er meer over in onze nieuwe blog.
 • Gevelbeplating laten reinigen door Bonke blog

  Gevelbeplating laten reinigen door Bonke

  Geplaatst op 29 juli 2021
  Gecoilcoate staalplaat is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Miljoenen vierkante meters gevels en daken in Nederland zijn bekleed met gecoilcoate staalplaat. U vindt dit soort staalplaat bijvoorbeeld bij fabriekshallen, kantoren, winkelcentra, loodsen en sportcomplexen. In dit blogartikel vertellen we je meer over Gevelbeplating en wat wij hierbij voor u kunnen betekenen.
 • Bonke gevelreiniging

  Heeft u een vuile gevel? Pak het snel aan!

  Geplaatst op 22 juli 2021
  De gevel van een gebouw kan in de loop der tijd erg vuil worden. Dit kan erg storend zijn voor de uitstraling van het gebouw, daarnaast kan het op den duur ook de duurzaamheid beïnvloeden of zelfs schade aanrichten aan de gevel. Daarom is het erg belangrijk dat u uw gevel periodiek reinigt. In dit blogartikel leggen we uit hoe vaak u een gevel moet (laten) reinigen en hoe wij u hierbij kunnen helpen.
 • Schildersbedrijf Bonke mutatie onderhoud

  Bonke neemt uw mutatie onderhoud uit handen

  Geplaatst op 13 juli 2021
  Mutatie onderhoud is het onderhoud tussen twee verhuurperiodes in. Voor een verhuurder is dit het perfecte moment om de staat van het vastgoed te controleren en alles weer spic en span te maken. Bonke kan dit soort mutatie onderhoud voor u uitvoeren, zodat het vastgoed weer snel piekfijn in orde is voor de volgende huurder.
 • Schildersbedrijf Bonke Beton- en Houtreparatie

  Heb je last van houtrot of afbrokkelend beton? Dit is wat je eraan kunt doen.

  Geplaatst op 6 juli 2021
  Wanneer je last van houtrot hebt of het beton van je balkon brokkelt af dan is het belangrijk dat dit snel gerepareerd wordt. Op deze manier voorkom je dat de beschadigingen zich verder gaan uitbreiden. Wij kunnen je hiermee helpen. In dit blogartikel vertellen we je hoe wij ervoor zorgen dat het hersteld wordt.
 • Schildersbedrijf Bonke kunststofvloer

  Gietvloer of rolcoatingvloer, welke vloer past bij uw bedrijfsruimte/ woning?

  Geplaatst op 1 juli 2021
  Wilt u graag een strakke vloer die gemakkelijk schoon te maken is en weinig onderhoud nodig heeft? Dan is een kunststofvloer misschien wel iets voor u. Schildersbedrijf Bonke is gespecialiseerd in het leggen van kunststofvloeren. In dit blogartikel vertellen we u meer over de verschillende kunststofvloeren en hoe het proces van de plaatsing van deze vloeren eruit ziet.
 • Schildersbedrijf Bonke SROI maatregel

  Hoe zorgt Schildersbedrijf Bonke ervoor dat we investeren in de toekomst?

  Geplaatst op 29 juni 2021
  We vinden het belangrijk dat we in de toekomst investeren en dat we jongeren laten zien dat het schildersvak een prachtig beroep is, daarnaast is er binnen het schildersvak een reële kans op de arbeidsmarkt. Dit stimuleren en investeren heet ook wel Social Return On Investment (SROI). Hoe wij dit toepassen in ons bedrijf kunt u lezen in dit blogartikel.
 • Schildersbedrijf bonke Binnen- en buitenschilderwerk

  Dit zijn de belangrijkste onderdelen van het onderhoud aan woningen en bedrijfpanden

  Geplaatst op 24 juni 2021
  Schildersbedrijf Bonke & Zn. is gespecialiseerd in schilderwerk, dit kan zowel binnen- als buitenschilderwerk zijn. Het is belangrijk dat schilderwerk goed onderhouden wordt en met enige regelmaat wordt vernieuwd. In dit blogartikel vertellen we u hoe vaak u dit moet (laten) onderhouden en hoe we u hierbij kunnen helpen.
 • Schildersbedrijf Bonke isolerende beglazing

  Met deze energetische maatregelen maakt u uw huis energiezuiniger

  Geplaatst op 22 juni 2021
  Wanneer u enkel of dubbel glas heeft of last heeft van condensvorming op de ramen is het verstandig om eens te kijken naar betere beglazing. Andere beglazing zoals bijvoorbeeld isolatieglas is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar het is ook goed als inbraakpreventie. Daarnaast is het gebruik maken van goede beglazing ook goed voor het milieu. Welke soorten isolatieglas er bestaan en hoe wij beglazing plaatsen vertellen wij u in dit blogartikel.
 • Schildersbedrijf Bonke & Zn. beglazing

  Van enkel glas naar isolatieglas

  Geplaatst op 17 juni 2021
  Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. kunt u terecht voor de plaatsing van verschillende glassoorten. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden/renovatie maar ook vervangen van gebroken glas. In dit blogartikel leggen we je uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glaszetten.
 • Schildersbedrijf Bonke de toppers van Vakschool Het Diekman

  De toppers van Vakschool Het Diekman

  Geplaatst op 15 juni 2021
  Al een aantal jaren begeleiden wij de toppers van Vakschool Het Diekman tijdens hun eerste snuffelstage om te kijken of het schilderwerk echt iets voor ze is. Wanneer de snuffelstage bevalt worden ze op andere projecten geplaatst om verder te leren binnen het schildersvak. Hoe wij omgaan met deze stages en de ontwikkeling kun je lezen in dit blogartikel.
 • schildersbedrijf Bonke Stukadoorswerk

  Je wanden laten stucen door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Geplaatst op 10 juni 2021
  In de aankomende weken vertellen wij je meer over onze verschillende diensten. Deze week beginnen we met het stukadoorswerk. In dit blogartikel leggen we uit wat stukadoorswerk is en hoe wij jou met jouw stukadoorswerk kunnen helpen.
 • Schildersbedrijf Bonke Markelo

  Verduurzaming van 66 eengezinswoningen van Viverion in Markelo

  Geplaatst op 8 juni 2021
  Op 31 mei 2021 zijn we in opdracht van Dura Vermeer begonnen met de verduurzaming van 66 eengezinswoningen van Viverion in Markelo. Tijdens deze werkzaamheden gaan we met verschillende onderdelen bezig. In dit blogartikel houden wij je op de hoogte van de voortgang van dit project.
 • Parkeergarage onderhoud Schildersbedrijf Bonke Enschede

  Schildersbedrijf Bonke onderhoudt parkeergarages

  Geplaatst op 30 maart 2021
  De afgelopen jaren heeft Schildersbedrijf Bonke en Zn. zich onder andere gericht op werkzaamheden omtrent parkeergarages. Lees er meer over in onze blog.
 • Restaurant Loetje Enschede Schildersbedrijf Bonke

  Restaurant Loetje komt naar Enschede

  Geplaatst op 18 maart 2021
  In opdracht van Trebbe werkt Schildersbedrijf Bonke aan restaurant Loetje in Enschede. De werkzaamheden die wij hier uitvoeren zijn het binnen- en buitenschilderwerk, het airless spuiten van de lambrisering en het behangen van de wanden.
 • bonke hout verf onderhouden kijtende afpoederende verflagen

  Hoe kan ik afpoederende verflagen herstellen?

  Geplaatst op 6 januari 2021
  Het is erg belangrijk om uw hout en verf te onderhouden. Vooral bij verf die al een paar jaar op het hout zit kunnen problemen ontstaan. In dit blogartikel gaan we het hebben over krijtende en afpoederende verflagen.
 • bonke epoxy gietvloeren haambrink mariaparochie schoonmetselwerk

  Een nieuwe gietvloer voor De Haambrink

  Geplaatst op 28 december 2020
  In de afgelopen maand hebben wij epoxy gietvloeren geleverd en aangebracht voor de Haambrink in Mariaparochie. Naast de gietvloer hebben wij ook de schoonmetselwerk wanden in de entree, hal, garderobe en kleedruimten afgewerkt.
 • bonke parkeergarage onderhoudswerkzaamheden ips2000 werkzaamheden

  Het afwerken van uw parkeergarage

  Geplaatst op 22 december 2020
  Schilders- en afwerkingsbedrijf Bonke & zn. heeft alles in huis om uw nieuwe parkeergarage af te werken of om onderhoudswerkzaamheden aan uw parkeergarage uit te voeren. Voor onderhoudswerkzaamheden kunnen wij ons product IPS2000 aanbevelen. Dit is een plan waarin wij de werkzaamheden die wij de komende jaren verwachten voor uw pand uitwerken met daarbij de te verwachten kosten.
 • bonke dura vermeer verduurzamen rijssen

  Verduurzaming van 48 eengezinswoningen in Rijssen

  Geplaatst op 17 december 2020
  1 december 2020 zijn wij in opdracht van Dura Vermeer begonnen met de verduurzaming van 48 eengezinswoningen van Viverion in Rijssen. Welke werkzaamheden wij bij deze verduurzaming hebben uitgevoerd vindt u in dit blogartikel.
 • bonke dura vermeer verduurzamen markelo

  Verduurzaming van 44 eengezinswoningen in Markelo

  Geplaatst op 17 december 2020
  Sind juni 2022 worden er 44 eengezingswonigen in Markelo verduurzaamd, hierbij helpen wij ook mee. In opdracht van Dura Vermeer plaatsen wij isolerende beglazing en voeren wij diverse schilderwerkzaamheden uit.
 • bonke klussen verbouwen veiligheid kleding

  Veilig klussen of verbouwen

  Geplaatst op 16 december 2020
  Bij klussen en verbouwen kunnen snel ongelukken gebeuren. Daarom is uw eigen veiligheid en dat van een ander erg belangrijk. Deze veiligheid kunt u onder andere verbeteren door beschermende kleding te dragen. In dit blogartikel gaan we het hebben over welke beschermingsmiddelen u het beste kunt dragen tijdens het klussen of verbouwen.
 • bonke schilderbedrijf friesland campina borculo werzaamheden renovatie

  De renovatie van Friesland Campina

  Geplaatst op 9 december 2020
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft voor Friesland Campina in Borculo verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de renovatie van het pand is de fabriek een paar weken stilgelegd. Uniek aan dit project is dat de werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een hele strakke planning, waarbij gewerkt wordt in ploegen om de tijd dat de fabriek stil ligt zo kort mogelijk te houden.
 • bonke afas software schilderwerk schilderen

  Onze bijdrage aan het AFAS Experience Center

  Geplaatst op 7 december 2020
  Drie weken geleden is AFAS Software verhuisd naar het nieuwe pand. Wij hebben een mooie bijdrage mogen leveren aan dit pand en daar vertellen we je graag meer over.
 • bonke stadskantoo enschede schilderwerk ips2000

  Planmatig schilderonderhoud bij het stadskantoor van Enschede

  Geplaatst op 1 december 2020
  Afgelopen weken zijn wij met buitenschilderwerk bezig geweest en hebben wij een IPS2000 plan gemaak voor het stadskantoor in Enschede. Op 26 november 2020 hebben wij het schilderwerk kunnen opleveren. Wat wij gedaan hebben aan werkzaamheden en wat een IPS2000 plan is leest u in dit blogartikel.
 • bonke bam infra rail dordrecht werkzaamheden kantoor

  Verduurzamen van CHV Dordrecht

  Geplaatst op 24 november 2020
  Op dit moment zijn we bezig met het kantoor van BAM Infra rail in Dordrecht. BAM Infra rail houdt zich bezig met de spoorinfrastructuur verbindingen in Nederland. In dit blogartikel vertellen we je meer over de werkzaamheden die wij bij het kantoor hebben uitgevoerd.
 • bonke verf bladeren onstaan herstellen voorkomen

  Hoe kan ik afgebladderde verf herstellen?

  Geplaatst op 18 november 2020
  Helaas komt het regelmatig voor dat verf gaat afbladderen. In dit blogartikel leggen wij u uit hoe afbladderende verf ontstaat en wat u kunt doen om het te herstellen.
 • bonke behang muur

  Welke soort behang kunt u het beste gebruiken?

  Geplaatst op 12 november 2020
  Er zijn verschillende soorten behang om te gebruiken voor uw wanden. Zo bestaat er vliesbehang, glasweefsel, papierbehang, kunststof wandbekleding, textiel wandbekleding en multifunctionele wandbekleding. In dit blogartikel gaan we de verschillende behangsoorten bespreken en wat de eventuele voor- en nadelen zijn.
 • bonke betonreparatie vve oogstplein

  Betonreparatie bij VvE Oogstplein

  Geplaatst op 5 november 2020
  In het blogartikel betonreparatie door bonke hebben we uitgelegd hoe we een betonreparatie uitvoeren. Op dit moment zijn we bezig met een betonreparatie, namelijk bij VvE Oogstplein.
 • bonke stukadoorswerk schilderwerk roc

  Stukadoorswerk bij ROC van Twente Gieterij

  Geplaatst op 3 november 2020
  In de vorige blogartikelen hebben we verteld hoe we stukadoorswerk toepassen in combinatie met schilderwerk. Deze week laten we één van onze projecten zien waar we stucwerk hebben toegepast in combinatie met schilderwerk.
 • bonke stucwerk toepassen toepassingen

  Hoe passen we stucwerk toe?

  Geplaatst op 29 oktober 2020
  In het vorige blogartikel hebben we het gehad over waar je stucwerk voor kunt gebruiken. In dit blogartikel gaan we het hebben over de toepassingen van stucwerk.
 • bonke schilderwerk beglazing kunststofvloeren stucwerk

  Stukadoorswerk door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Geplaatst op 27 oktober 2020
  Zoals in de vorige blogartikelen te lezen is, bieden wij veel meer diensten aan dan alleen schilderwerk. We hebben de diensten beglazing, kunststofvloeren aanbrengen en beton- en hout reparatie al besproken, in de aankomende blogartikelen gaan we dieper in op stucwerk.
 • bonke hout beschermen verfsysteem lagen behandelproces eindafwerking

  Hoe schilder je houten ondergronden binnenshuis?

  Geplaatst op 22 oktober 2020
  Om hout te beschermen is het belangrijk dat het hout afgewerkt wordt met een verfsysteem. Met het verfsysteem worden niet alleen de verschillende lagen verf bedoeld, maar het hele behandelproces van het kale hout tot de eindafwerking.
  In het vorige blogartikel hebben we besproken hoe u het beste hout kunt voorbehandelen. In dit blogartikel gaan we het hebben over de afwerking van het hout.
 • bonke schildersbedrijf houtreparatie betonreparatie

  Beton reparatie door Bonke

  Geplaatst op 20 oktober 2020
  In het vorige blogartikel vertelden wij dat we houtreparaties uitvoeren bij Schildersbedrijf Bonke in Enschede. Maar naast houtreparaties voeren wij ook betonreparaties uit. In het blogartikel van deze week vertellen we meer over betonreparaties.
 • bonke houtreparatie hout betonreparatie beton repareren

  Hout laten repareren door Bonke

  Geplaatst op 15 oktober 2020
  In het vorige blogartikel hebben we het gehad over dat wij naast onze dienst schilderwerk ook andere diensten aanbieden. Eén van deze diensten is het repareren van beton en hout. In dit blogartikel gaan we het hebben over het repareren van hout.
 • bonke betonreparaties beton repareren schade

  Hout en beton reparaties door Bonke

  Geplaatst op 13 oktober 2020
  Bij Schildersbedrijf Bonke & Zn. bieden we veel verschillende diensten aan. Zo voeren we niet alleen schilderwerk uit maar plaatsen we bijvoorbeeld ook glas, leggen we kunststofvloeren, kunnen wij stucwerk toepassen en voeren wij hout of beton reparaties uit. In dit blogartikel vertellen we wat deze reparaties precies inhoudt.
 • bonke kozijnen afwerken hout

  Voorbehandelen van houten ondergronden

  Geplaatst op 1 oktober 2020
  Voordat u bijvoorbeeld uw houten kozijnen kunt afwerken is het belangrijk dat u deze eerst goed voorbehandeld. Hoe u houtachtige ondergronden het beste kunt voorbehandelen leest u in dit artikel.
 • Bonke kunststofvoeren ROC van twente

  Kunststofvloeren bij ROC van Twente Gieterij

  Geplaatst op 22 september 2020
  Afgelopen weken hebben we verteld welke kunststofvloeren we plaatsen en hoe we dit doen. Deze week laten we één van onze laatste projecten zien waar we een kunststofvloer hebben geplaatst.
 • schildersbedrijf bonke rolcoatingvloeren

  Rolcoatingvloeren in uw werkplaats?

  Geplaatst op 15 september 2020
  Vorige week hebben we het gehad over de voordelen van een gietvloer. Deze week bespreken we verschillende rolcoatingvloeren en de toepassingen van deze vloeren
 • gietvloeren bonke naadloos

  Gietvloer laten aanbrengen door Bonke

  Geplaatst op 11 september 2020
  In het vorige artikel over onze diensten hebben we het gehad over kunststofvloeren. In dit artikel gaan we er iets verder op in, we gaan het hebben over gietvloeren.
 • schildersbedrijf bonke folie verf

  Folie als vervanger voor verf?

  Geplaatst op 9 september 2020
  Bent u de kleur van uw keukenkastjes zat en wilt u geen hele nieuwe keuken kopen? Dan kunt u uw keukenkastjes ook een nieuwe kleur geven. Dit kan zowel door de kastjes te schilderen, maar ook door folie op de kastjes te plaatsen. In dit artikel gaan we het hebben over hoe je deze folie het beste kunt aanbrengen
 • bonke kunststofvloeren leggen fabrieken

  Kunststofvloeren door Bonke

  Geplaatst op 8 september 2020
  Naast het schilderonderhoud bieden wij nog andere diensten aan. Eén van deze diensten is het leggen van een kunststofvloer. Deze kunststofvloeren worden bijvoorbeeld gelegd in Fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen en lokalen.
 • bonke maatschappelijk verantwoord ondernemen wijkgericht onderhoud opleiden arbeidsmarkt

  Het opleiden van jongeren tot schilder

  Geplaatst op 28 augustus 2020
  In het artikel van vorige week hebben we besproken hoe wij invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen m.b.t. het wijkgericht onderhoud. In dit artikel gaan we het hebben over het opleiden van jongeren met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt.
 • bonke glas kapot inbraak ongelukje reparerne winter slecht weer

  Glasherstel door Bonke

  Geplaatst op 25 augustus 2020
  Is uw ruit kapotgegaan door inbraak, een ongelukje of door een andere oorzaak? Dan wilt u hier niet lang mee zitten. Sterker nog dat wilt u vaak snel gerepareerd hebben, zeker in de winter of bij slecht weer.
 • bonke maatschappelijk verantwoord ondernemen energiezuinig

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Geplaatst op 21 augustus 2020
  Schildersbedrijf Bonke & Zn. is op veel verschillende manieren bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In het laatste blogartikel over wijkgericht onderhoud is te lezen wat wij doen om zo efficiënt en energiezuinig mogelijk ons werk te doen.
 • bonke kunststof voorbehandelen ondergrond ontvet mat schuren verven verf

  Het verven van kunststof ondergronden

  Geplaatst op 20 augustus 2020
  Vorige week hebben we besproken hoe u een kunststof ondergrond het beste kunt voorbehandelen. Nadat u de kunststof ondergrond gereinigd, ontvet en mat geschuurd heeft kunt u beginnen met verven. Welke verf u hiervoor kunt gebruiken en hoe u dit doet gaan we nu bespreken.
 • bonke glas isolatiebeglazing binnenbeglazing

  Totaalplan glas zetten door Bonke

  Geplaatst op 19 augustus 2020
  In de blogs Glas laten zetten door Bonke, Isolatiebeglazing bij u thuis of bij uw bedrijf en binnenbeglazing laten zetten door Bonke. Kon u al lezen welke soorten glas wij allemaal kunnen zetten. In deze blog is te lezen hoe het totaalplan van ons eruit ziet.
 • bonke schilderonderhoud schilderen

  Wijkgericht schilderonderhoud is maatschappelijk verantwoord schilderen.

  Geplaatst op 18 augustus 2020
  In onze vorige blogs is al beschreven waarom wijkgericht schilderonderhoud voor u en voor ons goed werkt. Maar wijkgericht schilderonderhoud is ook goed voor het milieu. In deze blog vertellen we hoe we met wijkgericht schilderonderhoud aan het milieu werken.
 • bonke meerjarenplan onderhoudswerkzaamheden vve pand

  Hoe werkt een meerjarenplan voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

  Geplaatst op 14 augustus 2020
  Zoals vorige week in de blog: ‘Onderhoudswerkzaamheden voor Vereniging van Eigenaren (VvE) werd beschreven is onderhoud aan uw pand erg belangrijk. Om het onderhoud op tijd uit te voeren kunnen wij een meerjarenplan voor u maken. In deze blog leggen wij uit hoe een meerjarenplan werkt voor Vereniging van Eigenaren (VvE).
 • bonke schilderen kunststof verven

  Voorbehandelen van kunststof ondergronden.

  Geplaatst op 13 augustus 2020
  Voordat je een kunststof ondergrond kunt gaan schilderen is de voorbehandeling van groot belang. In deze blog leggen we uit hoe je kunststof ondergronden het beste kunt voorbehandelen.
 • bonke schildersbedrijf glas zetten isolatieglas binnenbeglazing

  Binnenbeglazing laten zetten door Bonke

  Geplaatst op 12 augustus 2020
  In de vorige blogs over glas hebben wij het al gehad over glas laten zetten door Schildersbedrijf Bonke & Zn. en isolatieglas bij u thuis of bij uw bedrijf. Deze week gaan we het hebben over binnenbeglazing.
 • bonke onderhoud groenebogen

  Wijkgericht onderhoud In de groene bogen

  Geplaatst op 11 augustus 2020
  Op dit moment zijn wij bezig met Wijkgericht schilderonderhoud in de wijk In de Groene Bogen. In de Groene Bogen is een gewilde en kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Enschede.
 • bonke onderhoud pand woonvoorzieningen uitstraling

  Onderhoudswerkzaamheden voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

  Geplaatst op 7 augustus 2020
  Om ervoor te zorgen dat uw appartementencomplex of andere gemeenschappelijke woonvoorzieningen een mooie uitstraling behoud. Is het belangrijk om tijdig onderhoud aan uw pand uit te voeren. Hier kunnen wij u bij helpen.
 • bonke muur verven verf

  Welke verf gebruikt u voor steenachtige ondergronden?

  Geplaatst op 6 augustus 2020
  Om een stenen muur te verven kunt u verschillende soorten verf gebruiken. In deze blog gaan we verschillende soorten verf bespreken die veel gebruikt worden.
 • bonke duurzaamheid woning isolatie duurzaamheid kosten besparen

  Isolatiebeglazing bij u thuis of bij uw bedrijf.

  Geplaatst op 5 augustus 2020
  Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor uw woning of bij uw bedrijf. Isolatie speelt hier een grote factor in, zowel in duurzaamheidsoverwegingen maar ook om kosten te besparen.
 • bonke schilderonderhoud onderhoud

  Hoe komt u in aanmerking voor wijkgericht schilderonderhoud?

  Geplaatst op 4 augustus 2020
  Is uw huis toe aan schilderonderhoud en heeft u, uw buren ook al over hen huis gehoord. Dan is wijkgericht schilderonderhoud een perfecte oplossing voor u en uw wijk.
 • bonke woning schilderwerk advies schilderen

  Planmatig schilderwerk bij u thuis

  Geplaatst op 31 juli 2020
  Het schilderwerk aan uw woning komt periodiek terug. Wij kunnen voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het schilderwerk
 • bonke verf zakkers druipers verflagen verdelen

  Hoe voorkom of werk je zakkers weg bij het verven?

  Geplaatst op 30 juli 2020
  Zakkers of druipers worden veroorzaakt door het aanbrengen van te dikke verflagen of door het niet goed verdelen van deze lagen.
 • bonke glas zetten leveren plaatsen

  Glas laten zetten door Bonke

  Geplaatst op 29 juli 2020
  Bij Bonke hebben wij ook ervaring in het leveren en plaatsen van verschillende glassoorten.
 • bonke wijkgericht onderhoud

  Voorbeelden wijkgericht schilderonderhoud

  Geplaatst op 28 juli 2020
  In onze vorige blogs hebben wij beschreven wat wijkgericht onderhoud precies inhoudt en hoe het werkt. We zijn al bij veel wijken bezig met wijkgericht onderhoud. Om een goed beeld te krijgen van wat wij doen hebben we een aantal voorbeelden op onze site staan.
 • bonke ips2000 planmatig onderhoud kwaliteit

  Hoe werkt planmatig onderhoud voor bedrijven?

  Geplaatst op 24 juli 2020
  Met IPS 2000 biedt Bonke & zn. planmatig onderhoud van hoge kwaliteit aan. Sinds 2002 voeren wij planmatig onderhoud uit bij tientallen bedrijven.
 • bonke kwast verfroller ondergrond verf

  Welke kwasten of rollers moet ik gebruiken bij een houten ondergrond?

  Geplaatst op 23 juli 2020
  Welke kwast of roller je gaat gebruiken hangt af van een aantal zaken: de ondergrond die je gaat behandelen, het gewenste afwerkresultaat en de verf die je gaat verwerken. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur ook een belangrijke rol.
 • bonke kwast kunsstof ondergrond

  Welke kwasten gebruik je voor kunststof ondergronden?

  Geplaatst op 16 juli 2020
  Er zijn verschillende kwasten die je kunt gebruiken bij kunststof ondergronden. Welke kwast je gebruikt hangt af van wat je gaat schilderen.
 • bonke schilderen muur verf verven verfroller

  Tips voor het verven van een stenenmuur

  Geplaatst op 9 juli 2020
  Voordat je begint met schilderen is het belangrijk dat je de muur goed voorbehandeld hebt. Om de verf met een roller op een goede manier aan te brengen is het belangrijk om een werkvolgorde aan te houden.
 • Schildersbedrijf Bonke kwasten schoonmaken

  Hoe maak ik mijn kwasten en rollers het beste schoon bij oplosmiddelhoudende verf?

  Geplaatst op 2 juli 2020
  Als je je kwasten en rollers gebruikt hebt voor oplosmiddelhoudende verf/lakken zoals alcydverf, lak of beits moet je je kasten op een speciale manier schoonmaken. Dit kan namelijk niet met water.
 • Schildersbedrijf Bonke Enschede MST Paviljoen

  Schilderwerk nieuw MST paviljoen

  Geplaatst op 29 juni 2020
  Deze week wordt de nieuwe binnentuin met paviljoen van het Medisch Spectrum Twente in Enschede geopend. Bonke heeft daarvoor het schilderwerk gedaan.
 • bonke schilderen muur ondergrond beschermd afwerken behang

  4 tips voor het aanbrengen van behang

  Geplaatst op 29 mei 2020
  Een muur schilderen geeft een mooi effect, en zorgt ervoor dat de ondergrond is beschermd, maar je kunt een muur ook mooi afwerken met behang. In dit blogartikel geven we 4 tips die handig zijn voor het aanbrengen van behang.
 • bonke verfroller tips schilderen

  Welke verfrollers gebruik je bij het schilderen van hout?

  Geplaatst op 20 mei 2020
  Grote vlakken schilder je met een verfroller. Dit gaat makkelijk en snel. Net zoals kwasten, zijn verfrollers te verkrijgen in verschillenden maten en gemaakt van verschillende materialen.
 • bonke nat muur zonlicht alg mos schilderen aangroei verwijderen

  Hoe verwijder ik mos en algengroei op mijn muur?

  Geplaatst op 23 april 2020
  Natte muren waar geen zonlicht op komt, vormen een voedingsbodem voor algen en mossen. Voordat je natte muren kunt schilderen, moet je de aangroei grondig verwijderen.
 • bonke plafonds wanden nat waterkringen lekkage

  Hoe voorkom ik waterkringen op mijn plafonds na een lekkage?

  Geplaatst op 16 april 2020
  Als plafonds of wanden nat zijn geweest ontstaan er meestal bruin gekleurde waterkringen. Deze kringen ontstaan vaak naar aanleiding van bijvoorbeeld een lekkage.
 • bonke wijk onderhoud inschrijfformulier

  Inschrijfformulier Wijkgericht schilderonderhoud

  Geplaatst op 8 april 2020
  Wilt u weten of uw wijk in aanmerking komt voor wijkgericht onderhoud of wilt u weten wat wijkgericht onderhoud voor u betekent, meldt u dan door middel van ons inschrijfformulier aan. In dit artikel leggen we dit verder voor u uit.
 • bonke wijkgericht schilderonderhoud schilderwerk

  De voordelen van wijkgericht schilderonderhoud

  Geplaatst op 3 april 2020
  Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend ben, maar wat zijn nou de voordelen hiervan? Dat leggen we uit in dit blogartikel.
 • bonke primer wategedragen oplosmiddelhoudend

  Welke primer gebruik ik voor het hechten van een kunststof ondergrond?

  Geplaatst op 25 maart 2020
  Na het reinigen, ontvetten en geheel mat schuren van de ondergrond kan een laag hechtprimer worden opgebracht. Er zijn twee meest toegepaste primertypen voor kunststof ondergronden: de watergedragen primer en de oplosmiddelhoudende primer.
 • bonke schilderwerk schuurpapier schuurladder schuurkorrels schuren

  Welk schuurpapier heb ik nodig voor welke ondergrond?

  Geplaatst op 19 maart 2020
  Voor mooi schilderwerk is het belangrijk om het juiste schuurpapier te kiezen. Het bepalen van het schuurpapier doe je met behulp van de schuurladder. Dit is een hulpmiddel om de juiste groftes van de schuurkorrels te kiezen.
 • bonke behangen behang snijden banen mur plakken

  Hoe snij ik behangpapier op maat?

  Geplaatst op 11 maart 2020
  Behangen kan heel eenvoudig zijn als je het behangpapier alleen al op de goede manier snijdt. Je snijdt behang namelijk eerst in goede banen voordat je het op de muur plakt. In dit artikel leggen de stappen uit voor het op maat snijden van behang.
 • bonke condens condensvorming buitenruit

  Hoe kan het dat er condens aan de buitenkant van mijn raam ontstaat?

  Geplaatst op 4 maart 2020
  Condensvorming op de buitenruit. Hoe kan dit? Dat leggen we in dit artikel voor u uit.
 • bonke schilderonderhoud bleekerij

  Wijkgericht schilderonderhoud De Bleekerij

  Geplaatst op 2 maart 2020
  In de wijk de Bleekerij in Boekelo worden diverse projecten gerealiseerd. Schildersbedrijf Bonke en Zn. is bezig met schilderswerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden aan een aantal woningen.
 • bonke verflagen binnenschilderwerk verfsysteem verf

  Hoe verwijder ik oude verflagen?

  Geplaatst op 28 februari 2020
  Bij zowel binnenschilderwerk als binnenschilderwerk zal een niet intact verfsysteem verwijderd moeten worden. Voordat je de ondergrond opnieuw kunt behandelen, moet je de oude verflagen verwijderen.
 • bonke schilderbedrijf oppervlaktes spuiten spuittechniek

  De spuittechniek van Bonke & Zn.

  Geplaatst op 27 februari 2020
  Grote en koude oppervlaktes moeten ook gespoten worden. En wij als Bonke & Zn. doen dat met een speciale spuittechniek. In dit artikel zullen we u ons spuittechniek uitleggen.
 • bonke schilderonderhoud wijkgericht

  Wijkgericht schilderonderhoud Vathorst Amersfoort

  Geplaatst op 26 februari 2020
  Wilt u samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke & Zn.. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, minder reiskosten voor de schilders) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard.
 • bonke schilderonderhoud schilderwerk wijkgericht onderhoud

  Hoe werkt wijkgericht onderhoud?

  Geplaatst op 24 februari 2020
  Wijkgericht schildersonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar hoe werkt wijkgericht onderhoud nou? In dit artikel leggen wij u het uit.
 • bonke schilderonderhoud schilderwerk groenebogen

  Wat is wijkgericht onderhoud?

  Geplaatst op 21 februari 2020
  Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar met een focus op efficiënter werken en een reductie van de transportkosten.
 • bonke behangen behang ondergrond verwijderen

  Hoe verwijder ik behang?

  Geplaatst op 13 februari 2020
  Je kunt behang alleen goed aanbrengen op een zuivere, intacte ondergrond. Voordat je kunt controleren of de ondergrond aan die voorwaarden voldoet, moet je het oude behang eerst verwijderen.
 • bonke vakschool diekman schildervak leren

  Leermeester Bonke & Zn

  Geplaatst op 11 februari 2020
  In samenwerking met Vakschool Het Diekman biedt Bonke & Zn. leerlingen de mogelijkheid om het schildersvak te verkennen.
 • bonke verfrollers kwasten schoonmaken

  Schoonmaken van Kwasten en Verfrollers

  Geplaatst op 11 februari 2020
  Je kunt de rollers en kwasten die je voor watergedragen verfproducten hebt gebruikt op verschillende manieren schoonmaken en/of opruimen
 • bonke luchtbelletjes verflaag alkydharsverf meranti

  Luchtbelletjes in schilderwerk

  Geplaatst op 6 februari 2020
  Wat zijn luchtbelletjes nou eigenlijk? Luchtbelletjes zijn kleine belletjes onder de verflaag. Die kunnen ontstaan als alkydharsverf wordt opgebracht op hout met veel poriën zoals meranti.
 • bonke grondverf verf voorbehandeld

  Hoe breng je grondverf aan?

  Geplaatst op 4 februari 2020
  Grondverf is de verf waarmee een ondergrond wordt voorbehandeld. Dit is de eerste laag die je aanbrengt op een ondergrond. Het aanbrengen van een laag grondverf heeft verschillende doelen.
 • bonke schilderonderhoud onderhoud

  Wijkgericht schilderonderhoud door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 14 januari 2020
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft voor veel wijken al wijkgericht schilderonderhoud uitgevoerd. In dit artikel bespreken we wat we voor deze wijken hebben gedaan.
 • voordelen wijkgericht schilderonderhoud bonke & zn

  Wat zijn de voordelen van wijkgericht onderhoud?

  Geplaatst op 10 januari 2020
  Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar wat zijn nou eigenlijk de voordelen?
 • Hoe werkt wijkgericht onderhoud

  Hoe werkt wijkgericht schilderonderhoud?

  Geplaatst op 8 januari 2020
  Is uw wijk toe aan wijkgericht schilderonderhoud? Schildersbedrijf Bonke & Zn kan u helpen! In dit artikel leggen wij u uit hoe het werkt.
 • Glaszetten door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Glaszetten door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 3 januari 2020
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft grote ervaring met glasherstel en het leveren en plaatsen van diverse glassoorten. In dit artikel vertellen we meer over deze dienst.
 • houtrot herstellen

  Hoe kunt u houtrot herstellen?

  Geplaatst op 9 december 2019
  Houtrot kan ernstige gevolgen hebben voor uw woning. Maar hoe kunt u dit het beste herstellen? In deze blog leggen we het u uit.
 • Bonke winactie roodbosch interieurstyling winterschilder

  Like, Deel & Win Actie met Roodbosch Interieurstyling

  Geplaatst op 4 december 2019
  Voordat er binnen schilderwerk kan worden uitgevoerd (door onze winterschilder), is het belangrijk dat u weet welke kleuren u wilt gebruiken in uw interieur. Daarom geeft Schildersbedrijf Bonke & Zn drie keer een uur GRATIS kleuradvies weg van Roodbosch Interieurstyling. De komende 3 weken gaan wij elke week 1 winnaar uitkiezen.
 • chroom-6 test door bonke & zn

  Chroom-6 test door schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 7 november 2019
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft een chroom-6 test uitgevoerd met behulp van een testkit dat aan kan tonen of er chroom-6 aanwezig is. In deze blog vertellen we je meer over hoe we deze test hebben uitgevoerd.
 • blog bonke friesland campina

  Schildersbedrijf Bonke & Zn werkt aan Friesland Campina

  Geplaatst op 31 oktober 2019
  Schildersbedrijf Bonke & Zn heeft aan een fantastisch project gewerkt bij Friesland Campina Domo. Het unieke van dit project is het tempo waarin het moest gebeuren. Het team van Bonke heeft dit project opgepakt en is vakkundig aan de slag gegaan.
 • Schildersbedrijf Bonke Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  ‘Doeners’ van Vakschool Het Diekman leren schildersvak in praktijk

  Geplaatst op 4 oktober 2019
  Ze staan er nog een beetje onwennig bij op de ochtend dat ze beginnen met een schilderklus bij een winkelcentrum in Enschede. Een groepje van zes leerlingen van Vakschool Het Diekman gaat onder professionele begeleiding van schildersbedrijf Bonke & Zn aan de slag met het schilderen van de buitenkant van het winkelcentrum.
 • blog Bonke & Zn VvE

  Het gemak van een onderhoudspakket voor VvE's

  Geplaatst op 27 september 2019
  Naast schilderwerk levert Bonke & Zn. meerjarenplannen voor onderhoud aan VvE’s aan. Het schilderwerk is dan onderdeel van een totaalplan. Alles wordt centraal vanuit Bonke geregeld.
 • Bonke & Zn Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

  Hoe doen wij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

  Geplaatst op 9 september 2019
  Wij vinden het belangrijk om ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Dat doen we onder andere door het opleiden van leerlingen met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt tot schilder.
 • Glaszetten en Glasherstel door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Glaszetten en Glasherstel door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Geplaatst op 29 augustus 2019
  Naast schilderwerk leveren we ook glasservice. Daarvoor hebben we onze eigen glasspecialist in huis die zich uitsluitend met glaszetten en glasschade bezighoudt. Maak kennis met onze man van het glas en onze snelle en vakkundige glasservice.
 • Monumentaal onderhoud door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Monumentaal onderhoud door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

  Geplaatst op 23 augustus 2019
  Schilderwerk aan een monumentaal pand is een aparte tak van sport. Het uitgangspunt voor onderhoud en schilderwerk is altijd: behoud gaat voor vernieuwen.
 • bonkke schilderonderhoud groenebogen

  Wijkgericht Schilderonderhoud In Groene Bogen Enschede

  Geplaatst op 8 augustus 2019
  Ook de Enschedese wijk In de Groene Bogen profiteert van het Wijkgericht Schilderhoud van Bonke & Zn. Samenwerken, samen het milieu sparen en minder betalen: 'what's not to like'? Wilt u weten of dat ook iets voor uw wijk is? Lees dan onze blog.
 • bonke roombeek schilderonderhoud

  Wijkgericht Schilderonderhoud Roombeek Enschede

  Geplaatst op 11 juli 2019
  Samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke en Zn.. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, geen reiskosten voor de schilder) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard.
 • bonke schilderen kozijnen accryllak mileubelastend verfsoorten

  Hoe schilder je binnenkozijnen?

  Geplaatst op 4 juli 2019
  Het schilderen van binnen kozijnen kun je het beste doen met accryllak. Deze verf droogt snel, ruikt niet en verkleurt nauwelijks. Daarnaast is accryllak ook minder milieubelastend dan veel andere verfsoorten.
 • bonke verf tips schilderen

  Welke verf moet ik gebruiken voor mijn schilderwerk?

  Geplaatst op 20 juni 2019
  Schilderen is niet altijd zo moeilijk als je denkt. In de meeste gevallen zorgt een goede voorbereiding al voor het halve werk. De juiste verf kiezen is hierbij uiteraard een belangrijk onderdeel. In dit artikel vertellen we welke verf jij moet gebruiken.
 • bonke verfvlekken kleding verwijderen

  Hoe krijg ik verf vlekken uit mijn kleding?

  Geplaatst op 14 juni 2019
  In ons vorige artikel hebben wij het gehad over hoe je een gemaakte fout tijdens het schilderen moet oplossen. In dit artikel geven wij tips over hoe je verf vlekken uit je kleding kan krijgen.
 • bonke schilderen fout vegen vlekken

  Een foutje gemaakt tijdens het schilderen?

  Geplaatst op 11 juni 2019
  Heb je een foutje gemaakt tijdens het schilderen? Vegen, een ongelijke kleur of vlekken? Wij geven in dit artikel de beste tips om een foutje tijdens het schilderen op te lossen. Lees verder voor meer informatie.
 • bonke vuil schoonmaken muur schilderen verf verven

  Vuile vlekken verwijderen op je geverfde muur

  Geplaatst op 7 juni 2019
  Je hebt net een hele muur geschilderd en wilt natuurlijk blijven geniet van het mooiste resultaat. Maar ineens heb je een vuile vlek op je muur zitten. In dit artikel vertellen wij hoe jij deze vlek het beste kan schoonmaken en wat je beter niet kan doen.
 • bonke schilderwerk schilderen onderhoud verf

  Waarom het onderhouden van schilderwerk belangrijk is

  Geplaatst op 28 mei 2019
  Het is belangrijk om schilderwerk te blijven onderhouden. Niet alleen om het mooiste resultaat te blijven behouden, maar ook ter bescherming van de verf en het materiaal. In dit artikel vertellen wij meer over het onderhouden van schilderwerk.
 • bonkeschildersbedrijf mst enschede

  Schildersbedrijf Bonke & Zn werkt aan het oude MST Ariensplein

  Geplaatst op 24 mei 2019
  Schildersbedrijfs Bonke & Zn is aan het werk in het oude MST Ariensplein in Enschede. Dit gebouw wordt momenteel aangepast voor studenten van het Saxion. Lees er alles over in onze blog.
 • bonke schilderbedrijf schilderen fouten tips

  De meeste gemaakte fouten met schilderen

  Geplaatst op 21 mei 2019
  Schilderen is niet altijd even makkelijk. Toch zijn er vaak dingen die je liever zelf schildert. In dit artikel geven wij een overzicht met de meest gemaakte fouten tijdens het schilderen en tips om ze te voorkomen.
 • bonke verven behangen behang verwijderen

  Hoe verwijder ik behang?

  Geplaatst op 17 mei 2019
  Je wilt jouw kamer gaan verven of opnieuw behangen, handig is het dan om eerst de oude behanglaag eraf te halen. Een klus dat vrij eenvoudig te doen is maar vooral veel tijd nodig heeft. In dit artikel vertellen wij hoe je het gemakkelijkst jouw oude behang kan verwijderen.
 • bonke beglazing glazen plaatsen leveren glassoorten

  Doet schildersbedrijf Bonke & Zn dat ook?

  Geplaatst op 13 mei 2019
  Het is ongetwijfeld niet de eerste dienst waar je aan denkt bij schildersbedrijf Bonke & Zn. Namelijk beglazing, het leveren en plaatsen van diverse glassoorten. In dit artikel vertellen wij meer over onze dienst.
 • bonke schilderen deur

  Zelf een deur schilderen

  Geplaatst op 8 mei 2019
  Na vorige tips over onder andere het schilderen van een muur, gaan we het vandaag hebben over het schilderen van een deur. Wij stellen een aantal tips op en vertellen hoe jij het beste een deur kan schilderen.
 • bonke schildersbedrijf particulier zakelijk dienstverlening

  Schildersbedrijf Bonke & Zn voor zakelijke dienstverlening

  Geplaatst op 3 mei 2019
  In het ons vorig artikel hebben wij het gehad over de diensten van Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulier. Ook op zakelijk gebied ben je bij Bonke aan het juiste adres. In dit artikel vertellen wij jullie graag meer over onze zakelijke dienstverlening.
 • bonke dienstenpakket schilderen schilderwerkzaamheden particulier zakelijk

  Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulier

  Geplaatst op 30 april 2019
  Het dienstenpakket van Schildersbedrijf Bonke & Zn bestaat uit veel verschillende schilderwerkzaamheden, voor zowel particulier als voor zakelijk. Vandaag vertellen wij graag meer over onze diensten voor particulieren.
 • Gevelreiniging door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Gevelreiniging door Schildersbedrijf Bonke & Zn

  Geplaatst op 24 april 2019
  Vandaag gaan we het hebben over een dienst waar je niet meteen aan denkt bij Schildersbedrijf Bonke & Zn, namelijk gevelreiniging. Vandaag vertellen wij meer over onze dienst en wat je van ons kan verwachten.
 • bonke schilderbedrijf buitenschilderwerk schilderen

  Buitenschilderwerk door Bonke & Zn

  Geplaatst op 18 april 2019
  Het mooie weer komt er weer aan en daarom willen wij jullie graag meer vertellen over het buitenschilderwerk van Bonke & Zn!
 • bonke schilderbedrijf schilderwerk schilderen weersverwachting schilderen schilersweer

  De perfecte temperatuur voor buitenschilderwerk

  Geplaatst op 15 april 2019
  Het lijkt buiten mooier weer te worden en dat betekent misschien wel dat het buiten schilderen kan gaan beginnen. Het is belangrijk om de weersverwachtingen in de gaten te houden voordat je begint met schilderen. Maar wanneer is het perfect schildersweer?
 • bonke schilderbedrijf schilderswerkzaamheden verflaag verwijderen

  De oude slechte verflaag verwijderen

  Geplaatst op 11 april 2019
  Onlangs hebben we het gehad over diverse schilderswerkzaamheden en welke benodigdheden we hierbij het beste kunnen gebruiken. Maar wat als er nog een oude slechte verflaag op de ondergrond zit? Hoe kan ik deze verwijderen? Lees er meer over in ons artikel over het verwijderen van een oude verflaag.
 • bonke kwasten verfroller tips

  Welk type kwast of roller moet ik gebruiken?

  Geplaatst op 5 april 2019
  In ons vorige artikel hebben we besproken of je een kwast of een roller moet gebruiken. Nu de keuze gemaakt is, is het handig om te weten welke kwast of roller je gaat gebruiken. In dit artikel hebben wij het over verschillende soorten kwasten en rollers en welke je het beste kunt gebruiken.
 • bonke schilderen kwast verfroller

  Schilderen met een kwast of met een roller?

  Geplaatst op 1 april 2019
  Voordat je gaat schilderen is het handig om te weten hoe jij dit wilt gaan doen. Schilderen kan door middel van een kwast of met een roller. Een veelgestelde vraag is dan ook gebruik ik nou een kwast of een roller?
 • bonke schilderen werkwijze muur

  Een muur schilderen kan iedereen, toch?

  Geplaatst op 26 maart 2019
  Je zult denken een groot oppervlakte zonder bochten en moeilijkheden heb ik toch zo geschilderd. Toch is het niet zo makkelijk als je denkt. In dit artikel gaan we het hebben over de werkwijze voor het schilderen van een muur.
 • bonke schilderswerk schilderen verven

  Tips voor schilderwerk

  Geplaatst op 11 maart 2019
  Iedereen schildert zelf natuurlijk ook wel eens. Als je zelf gaat schilderen wil je natuurlijk wel een eindresultaat waar je trots naar kijkt. Vandaag een paar verschillende tips hoe je jouw schilder werkt een professioneel eindresultaat geeft.
 • Bonke childerwerk dienstenpakket spuitpleisterwerk

  Het spuitpleisterwerk van Bonke & Zn.

  Geplaatst op 11 maart 2019
  Vorige week hebben wij het gehad over het schilderwerk van Bonke & Zn. Ons dienstenpakket bestaat uit veel verschillende werkzaamheden. Daarom gaan we het in dit artikel hebben over het spuitpleisterwerk van Bonke & Zn.
 • bonke diensten werkzaamheden schilderswerken

  Schilderwerken van Bonke & Zn.

  Geplaatst op 11 maart 2019
  Het dienstenpakket van Bonke & Zn bestaat uit veel verschillende soorten werkzaamheden. Wij staan altijd voor u klaar met advies en suggesties. Vandaag gaan we het hebben over de schilderwerken van Bonke & zn. Wat kunt u van ons verwachten?
 • bonke italiaanse schilder stedelijk lyceum enschede coenraad schildersvak

  Italiaanse schilders bij Bonke

  Geplaatst op 11 maart 2019
  Onder begeleiding van schilder-docent Coenraad Wiepking van het Stedelijk Lyceum in Enschede zijn vier Italiaanse studenten in aanraking gekomen met het schildersvak.