Schilderwerk onderhoud
Geplaatst op 14 september 2021

Wanneer is uw schilderwerk aan onderhoud toe?

Uw woning of bedrijfspand strak in de verf, zowel binnen als buiten, dat vergt onderhoud. Binnenschilderwerk is eens in de 7 jaar aan een nieuwe laag toe. Buitenschilderwerk, door de wisselende weerstomstandigheden, iets vaker, ongeveer om de 5 jaar. Hoe u kunt zien wanneer uw binnen- of buitenschilderwerk aan een onderhoudsbeurt toe is vertellen we in onze nieuwe blog. En uiteraard kunt u de klussen met een gerust hart aan de vakschilders van Bonke overlaten. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt en hoeft u er zelf niet mee aan de slag.

binnenschilderwerk onderhoud

Binnenschilderwerk

Loslatende verf, verkleuren, scheurtjes en blaasjes. Daaraan ziet u dat uw binnenschilderwerk aan vernieuwing toe is. Beschadigingen aan binnenschilderwerk zien er niet alleen niet mooi uit, ze hebben ook invloed op de kwaliteit van uw woning of bedrijfspand. Want goed schilderwerk zorgt ook voor bescherming. Het gaat slijtage tegen op veel belaste ondergronden zoals de trap. Daarnaast beschermt het tegen vocht en schimmel (denk aan badkamer en kelder).

buitenschilderwerk onderhoud

Buitenschilderwerk

Uw buitenschilderwerk is aan vernieuwing toe wanneer: de verf begint te poederen of los begint te raken, u beschadigingen zoals houtrot ziet, het buitenschilderwerk begint te verkleuren of scheurtjes en/of blaasjes vertoont. Goed buitenschilderwerk laat uw woning of bedrijfspand er verzorgd en mooi uitzien maar heeft ook een belangrijke beschermende functie. Door het buitenschilderwerk goed te onderhouden is het pand beschermd tegen vocht en weersomstandigheden. Wist u trouwens dat buitenschilderwerk ook in de wintermaanden mogelijk is? Onze buitenschilders gebruiken dan een speciale verfsoort die extra snel droogt bij lage temparaturen. Daarnaast beschikken ze over materialen waarmee het schilderwerk kan worden afgeschermd.

Binnen- of buitenschilderwerk te doen? Onze schilders voorzien u graag van een professioneel advies en zorgen er vervolgens voor dat de klus pico bello wordt uitgevoerd. Neem daarvoor contact met ons op.