• Home
  • Onze diensten
  • Specialist in Afwerking en Onderhoud van Parkeergarages | Bonke en Zn.

Afwerking en Onderhoud van parkeergarages

Bonke en Zn. heeft zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het onderhoud en de afwerking van parkeergarages. Zo hebben we diverse werkzaamheden uitgevoerd bij de Irene Promenade in Enschede, AFAS Experience Center in Leusden en het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

De werkzaamheden omtrent parkeergarages

Bonke en Zn. biedt een alles-in-één oplossing voor onderhoud en afwerking in parkeergarages, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over coördinatie tussen verschillende werkzaamheden.

Brandwerende verf

Wij maken gebruik van brandwerende verf voor parkeergarages en stalen- of betonnen draagconstructies. De verf kan in alle kleuren worden gemengd zodat deze mooi aansluit bij de overige wanden en plafonds. Brandwerende verf houdt een gebouw of materiaalsoort een bepaalde tijd brandvrij als er brand uitbreekt. Bij hitte zwelt de verf op tot een schuimende laag die de brand voor een bepaalde tijd tegenhoud of inperkt.


Airless spuiten

Grote te schilderen oppervlaktes worden gespoten met een Airless spuitmachine. Ter voorbereiding worden de oppervlaktes waar nodig gekit en afgeplakt. De verf zit in een speciaal vat met verwarming en wordt op temperatuur gebracht door warmte dekens. Hierdoor heeft de verf altijd de juiste temperatuur om snel en secuur te kunnen spuiten. Deze methode is special geschikt voor grote en koude oppervlaktes in parkeergarages.

Herstellen en aanbrengen van giet- en rolcoatingvloeren

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur, technologie en professionele medewerkers met veel ervaring en kennis om de giet- en rolcoatingvloeren van parkeergarages vakkundig te herstellen en aan te brengen. Zo voldoen wij onder andere aan de eisen op het gebied van antislip, vloeistofdichtheid en elektrische geleiding.

Herstellen en aanbrengen van bewegwijzering en parkeervakken

Bonke en Zn. staat ook voor u klaar als het gaat om het herstellen of aanbrengen van de belijning en bewegwijzering binnen uw parkeergarage. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden maken wij gebruik van slijt- en kleurvaste verf. Waar nodig voorzien wij de belijning of bewegwijzering op de vloer van antislip, zodat uw bezoekers ook veilig over de markeringen kunnen lopen zonder uit te glijden.

Planmatig onderhoud voor uw parkeergarage

Wilt u de komende jaren volledig ontzorgt worden als het gaat om de terugkerende onderhoudswerkzaamheden binnen uw parkeergarage? Sluit dan een planmatig onderhoudscontract bij ons af. Samen stellen we met u een meerjaren plan op, waarin we vaststellen wanneer er aan bepaalde werkzaamheden gewerkt wordt. Hiermee bespaart u 20% op uw onderhoudskosten, weet u precies wat u jaarlijks kwijt bent en komt u niet voor verrassingen te staan. En het belangrijkste natuurlijk: U weet zeker dat uw bezoekers altijd veilig kunnen parkeren in een nette en goed onderhouden parkeergarage.

Middels onderstaande video en foto's willen wij u graag kennis laten maken met onze werkzaamheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Video afwerking parkeergarages


Foto's van de verschillende projecten