Winterschilder voor huis en kantoor

De winter biedt de perfecte gelegenheid om zowel uw binnen- als buitenschilderwerk aan te pakken. Gedurende deze periode hebben we minder grote schilderprojecten gepland, waardoor we snel aan de slag kunnen gaan, zowel binnen als buiten uw woning. Een veelvoorkomend misverstand is dat buitenschilderwerk in de winter geheel onmogelijk is, maar met de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals afdekken en het gebruik van speciale verf die snel droogt bij lagere temperaturen, is het wel degelijk haalbaar om ook gedurende de winterperiode buiten te schilderen.


Wanneer is binnenschilderwerk nodig?

Schilderwerk gaat gemiddeld zeven jaar mee. Het exacte moment waarop uw binnenschilderwerk opnieuw moet worden uitgevoerd, hangt af van diverse factoren, zoals de luchtvochtigheid, de conditie van het oppervlak en de kwaliteit van de eerdere verflaag. Er zijn enkele indicatoren die aangeven dat het tijd is om het binnenschilderwerk aan te pakken, waaronder scheuren en blaasjes in de verflaag, het verpoederen van de verf, verkleuringen en slijtage.

Een handige test om de staat van uw schilderwerk te beoordelen is het aanbrengen van een stuk tape op het geschilderde oppervlak en dit vervolgens weer verwijderen. Wanneer de verf aan de tape vast blijft zitten, is dat een teken dat het de hoogste tijd is om uw schilderwerk te vernieuwen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat u uitgekeken bent op de huidige kleuren van uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Voor een make-over kunt u ook bij schildersbedrijf Bonke  & Zn. terecht. In de winter ontvangt u momenteel een scherpe prijs op uw offerte én bij een offerte vanaf € 2.000,- ontvangt u ook nog eens gratis kleuradvies van Roodbosch Interieurstyling, dus juist nu is het extra aantrekkelijk om je woon- of slaapkamer van een nieuwe kleur en look & feel te voorzien.

In de winter buiten schilderen

Voor zowel het schilderwerk binnen als buiten, hoeven we geen rekening te houden met het weer. Zelfs met regen, wind en lage temperaturen kunnen wij het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand uitvoeren. In de winter gebruiken we speciale verf van hoge kwaliteit die extra snel droogt bij lage temperaturen.

Daarnaast kunnen wij uw woning of pand ook goed afschermen met verschillende soorten kappen of zeilen. Voor het afschermen van een gevel over de volle breedte gebruiken we een regenscherm waaronder voldoende ruimte is voor een ladder, trap of kleine rolsteiger. Bij het gebruik van een gevelsteiger wordt altijd de gehele steiger afgeschermd met een zeil. Hiermee kunnen we onder alle omstandigheden blijven schilderen.

Schilderwerk combineren met stucwerk

Heeft u niet alleen schilderwerk dat gedaan moet worden, maar wilt u ook de ondergrond aanpakken? Ook dan kunt u in de winter bij ons terecht, wij kunnen stuckwerk aanbrengen op de muren, wanden, plafonds en gevels. Door het stucwerk/spuitpleisterwerk in combinatie met het schilderwerk door schildersbedrijf Bonke  & Zn. uit te laten voeren, heeft u maar één aanspreekpunt. Daarnaast kunnen we de werkzaamheden, zeker in de winter optimaal inplannen en profiteert u momenteel van een scherpe prijs op uw offerte. Ook bij kleine verbouwingen is het ideaal om de wandafwerking direct te combineren met het schilderwerk. 

Winterschilder voor bedrijven

De winterschilder staat niet alleen klaar voor particulieren. Ook kantoorpanden kunnen in de winter zowel van binnen als buiten worden geschilderd. Tijdens dit seizoen deze kunnen we onze planning strakker beheren, zodat we efficiënter werken en minimale overlast voor u en uw medewerkers kunnen veroorzaken. Als u het binnenschilderwerk wilt combineren met het buitenschilderwerk, is dat geen enkel probleem. Voor kantoorpanden beschikken we ook over voldoende afschermingsmogelijkheden. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Zodra de benodigde werkzaamheden duidelijk zijn, zullen we in samenwerking met u een planning opstellen waarbij we zorgvuldig rekening houden met de beste momenten voor elke taak, zodat u en uw collega's ongestoord kunnen blijven werken.

Winterschilder actie

Met de Winterschilder actie profiteert u momenteel als particulier of bedrijf van een scherpe prijs op uw offerte én bij offertes vanaf €2000,- ontvangt u gratis kleuradvies van Roodbosch Interieurstyling bij u thuis of op uw kantoorlocatie.