Winterschilder

Het is weer tijd voor de winterschilder. De winter is hét moment om uw binnen schilderwerk te laten doen. We kunnen de werkzaamheden snel en geheel naar uw wensen en eisen uitvoeren. We kunnen ook buiten voor u aan de slag, we schermen het werk dan goed af zodat we gaan last van de weersomstandigheden hebben. Onze vakmensen staan voor u klaar voor het uitvoeren van alle soorten schilderwerk, wandafwerking, kunststofvloeren en beglazing.


De winterschilder kan snel aan de slag

Omdat we in de winter minder klussen hebben kan de winterschilder snel voor u aan de slag. Geen lange wachttijden dus, waardoor u binnen no time van uw perfect geschilderde woning kunt genieten.

Welke werkzaamheden doet de winterschilder?

In de winter doen we bij voorkeur binnen schilderwerk omdat we daarbij niet van de weersomstandigheden afhankelijk zijn. Het gaat dan vooral om traditioneel binnen schilderwerk, wandafwerking, vloerafwerking en beglazing. Maar dat betekent niet dat we geen buitenschilderwerk kunnen doen. Daarover leest u hieronder meer.


Gratis Kleuradvies door een Interieurstyliste

Nu bij Schildersbedrijf Bonke & Zn.: Een GRATIS uur kleuradvies van een interieurstyliste bij een opdracht voor de Winterschilder. In samenwerking met Roodbosch Interieurstyling mogen we een uur GRATIS kleuradvies weggeven bij een opdracht voor de Bonke Winterschilder.

Lees meer


Winterschilder voor particulieren

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over wat de winterschilder voor u kan betekenen? Via de onderstaande knop kunt u een aanvraagformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Winterschilder voor bedrijven

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie over wat de winterschilder voor uw bedrijf kan betekenen? Via de onderstaande knop kunt u een aanvraagformulier invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Binnenschilderwerk door de winterschilder

In de winter doen we bij voorkeur binnen schilderwerk omdat we daarbij niet van de weersomstandigheden afhankelijk zijn. Buiten schilderwerk is lastiger omdat bij te lage temperaturen het chemische proces in de verf minder goed werkt. Daarnaast droogt de verf langzamer waardoor het niet goed uithardt. En er is meer kans op regen of sneeuw. Daar kan het schilderwerk door worden aangetast. Buitenschilderwerk door de winterschilder

Toch kunnen we in de winter ook buiten schilderwerk verrichten. We maken dan gebruik van hulpmiddelen om de werkplek af te schermen. Zo gebruiken we doorwerkschermen en speciale verfsoorten. Op die manier kan er nog best veel werk worden gedaan. De luchtvochtigheid is de grootste risicofactor bij buiten schilderwerk in de winter. Daarom checken we altijd eerst de luchtvochtigheid. Afhankelijk daarvan worden de materialen uitgezocht waarmee we het buiten schilderwerk uitvoeren.