Winterschilder voor huis en kantoor

De winter is hét moment om uw binnen- en buitenschilderwerk te laten doen. In de winter hebben we minder grote schilderklussen op de planning staan, waardoor we snel zowel binnen als buiten bij u aan de slag kunnen. Het grootste misverstand is dat er in de winter helemaal niet buiten geschilderd kan worden, maar met extra voorzorgsmaatregelen zoals het afschermen en het gebruik van speciale verf die extra snel droogt bij lage temperaturen, is buiten schilderen ook in de winter zeker mogelijk.


Wanneer binnenschilderwerk nodig?

Het schilderwerk gaat binnen gemiddeld zeven jaar mee. Wanneer het tijd is om het binnenwerk opnieuw te doen, is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de luchtvochtigheid, staat van de ondergrond en hoe goed of slecht het schilderwerk is aangebracht. Signalen dat het tijd is om het binnenwerk aan te pakken zijn onder andere scheuren en blaasjes in het schilderwerk, het verpoederen van de verf, verkleuringen en slijtage. U kunt de staat van uw schilderwerk testen door een stuk tape op het schilderwerk te plakken en er vervolgens af te trekken. Wanneer de verf aan de tape vast blijft zitten, is dat een teken dat het tijd wordt uw schilderwerk te vernieuwen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon uitgekeken zijn op de huidige kleuren van uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Ook voor een make-over kunt u schildersbedrijf Bonke  & Zn. inschakelen. In de winter krijgt u 10% korting op de totale offerte én bij een offerte vanaf € 2.000,- ontvangt u ook nog eens gratis kleuradvies van Roodbosch Interieurstyling, dus juist nu is het extra aantrekkelijk om je woon- of slaapkamer van een nieuwe kleur en look & feel te voorzien.

In de winter buiten schilderen

Voor het schilderwerk binnen hoeven we geen rekening te houden met het weer, maar zelfs met regen, wind en lage temperaturen kunnen wij het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand uitvoeren. In de winter gebruiken we speciale verf van hoge kwaliteit die extra snel droogt bij lage temperaturen. Daarnaast kunnen wij uw woning of pand ook goed afschermen met verschillende soorten kappen of zeilen. Voor het afschermen van een gevel over de volle breedte gebruiken we een regenscherm waaronder voldoende ruimte is voor een ladder, trap of kleine rolsteiger. Bij het gebruik van een gevelsteiger wordt bijna altijd de gehele steiger afgeschermd met een zeil, maar in de winter gebeurt dit standaard. Hiermee kunnen we onder alle omstandigheden blijven schilderen.

Schilderwerk combineren met stucwerk

Heeft u niet alleen schilderwerk dat gedaan moet worden, maar wilt u ook de ondergrond aanpakken? Ook in de winter kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van stucwerk op muren, wanden, plafonds en gevels. Door het stucwerk/spuitpleisterwerk in combinatie met het schilderwerk door Bonke Schilderwerken uit te laten voeren, heeft u maar één aanspreekpunt, kunnen we de werkzaamheden zeker in de winter optimaal plannen en profiteert u van 10% korting op de totale offerte. Ook bij kleine verbouwingen is het ideaal de wandafwerking direct te combineren met het schilderwerk. 

Winterschilder voor bedrijven

De winterschilder is er niet alleen voor particulieren. Ook kantoorpanden kunnen goed in de winter van binnen en buiten geschilderd worden. In deze periode kunnen we strakker plannen, zodat we sneller klaar zijn en u en uw medewerkers zo min mogelijk last hebben van de uitvoering van de werkzaamheden. Het binnenschilderwerk combineren met het buiten schilderen? Ook dat is geen probleem. Voor kantoorpanden hebben we ook voldoende afschermingsmogelijkheden. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies. Als duidelijk is welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, stellen we samen met u een planning op waarbij we uiteraard rekening houden met wanneer welke werkzaamheden het beste uitgevoerd kunnen worden, zodat u en uw collega’s gewoon door kunnen blijven werken.

Winterschilderactie

Met de Winterschilderactie profiteert u van 10% korting op uw totale offerte én bij offertes vanaf €2000,- ontvangt u gratis kleuradvies van Roodbosch Interieurstyling bij u thuis of op uw kantoorlocatie.