Beglazing 

Glaszetten

Schildersbedrijf Bonke en Zn. heeft veel ervaring met het leveren en plaatsen van diverse glassoorten ten behoeve van nieuwbouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden/renovaties. Dit doen we voor zowel particulieren als voor bouwprojecten. Bent u benieuwd naar onze referenties? Neem dan een kijkje op onze projectenpagina

We zijn specialist in het plaatsen van diverse soorten glas, waaronder:

·      Enkel glas
·      Isolerend glas
·      Veiligheidsglas
·      Zonwerend glas
·      Geluidswerend glas
·      Brandwerend glas

Alle beglazing wordt altijd volgens de laatste NEN- normen geplaatst. 

Schildersbedrijf Bonke Binnenbeglazing

Isolatie

Een goede isolatie van uw woning of bedrijf wordt steeds belangrijker. Vanuit duurzaamheidsoverwegingen, maar natuurlijk ook om kosten te besparen. Schildersbedrijf Bonke kan hieraan bijdragen door het leveren en zetten van isolerende beglazing. Naast de energie- en kostenbesparing werkt isolerende beglazing ook goed als inbraakpreventie en het voorkomt condensvorming.

Isolerend glas is er in verschillende thermische isolatiewaarden: HR, HR+ en HR++. HR staat voor hoog rendement. Tegenwoordig bestaat er zelfs drielaags HR+++ glas. Dit laatste type is over het algemeen alleen bij nieuwbouw mogelijk omdat je daarvoor extra veel ruimte in de sponningen nodig hebt.

Binnenbeglazing

Ook voor beglazing plaatsen bij grotere gebouwen bent u bij Schildersbedrijf Bonke aan het juiste adres. Een aantal voorbeelden van projecten waar wij binnenbeglazing hebben geplaatst zijn kantoorruimtes, scholen, vergaderzalen en ontmoetingscentra. Referenties hiervan zijn bijvoorbeeld AFAS en Saxion

Van A tot Z in huis

Voordat er glas gezet kan worden moet er vaak het nodige voorwerk worden verricht. Zo moeten houten kozijnen eerst van een grondlaag worden voorzien. En na het plaatsen wordt er nog gekit en afgelakt. Voor ons als schildersbedrijf geen enkel probleem, wij werken alles netjes af.

Kleine ruiten, grote ruiten of glazen puien. Geen ruit is voor ons te groot. Afhankelijk van de grootte en het gewicht gebruiken we een glaslift of kraan voor het plaatsen van de beglazing.

Bonke regelt alles rondom het transport en de voorbereidende werkzaamheden. U hebt voor alle werkzaamheden dus met één aanspreekpunt te maken. En dat is wel zo handig.

Meer weten?

Wilt u glas laten zetten en weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan via de onderstaande button contact met ons op. We komen we graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken. Of bekijk het onderstaande filmpje (zichtbaar na accepteren van de cookies) om te zien hoe het plaatsen van beglazing in zijn werk gaat.

Glasherstel

Een ruit kapot door een inbraak, ongelukje of andere oorzaak? Ook voor glasherstel bent u bij Bonke aan het juiste adres. U kunt niet lang met een kapotte ruit zitten, zeker niet in de winter of als het slecht weer is. Dus zorgen we ervoor dat een ruitbreuk zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat uw glasschade deskundig wordt hersteld en dat de situatie snel weer veilig is. Als het nodig is worden er noodvoorzieningen aangebracht.

Glasschade snel verhelpen

Hebt u glasschade? Neem dan via onderstaande button contact op. We komen we graag langs om u te informeren en het euvel te verhelpen.