Rolcoatingvloeren

Rolcoatingvloeren zijn onder andere bijzonder geschikt om te gebruiken in fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen, lokalen en kleedkamers. Kunststofvloeren bieden diverse voordelen. Ze zijn stootvast, slijtvast en vloeistofdicht. Dit zorgt onder andere voor een eenvoudige reiniging. 

Om aan de diverse eisen op het gebied van kunststofvloeren te voldoen, zoals bijvoorbeeld op het gebied van reiniging, antislip, vloeistofdichtheid en elektrische geleiding beschikt Schildersbedrijf Bonke over de laatste verfsystemen, technologie, apparatuur en uitstekende vakmensen met veel ervaring en kennis. 

Er bestaan drie soorten coatingvloeren, daarover vertellen we u graag meer;

De epoxy vloercoating

De epoxy vloercoating bestaat uit een hardende epoxy en wordt veelal gebruikt voor vloeren in werkplaatsen en fabrieken waar veel met chemische stoffen en olie wordt gewerkt. De epoxy coatingvloer is hard en goed bestand tegen chemische.

De polyurethaan vloercoating

De polyurethaan vloercoating is wat flexibeler en zachter dan de epoxy vloercoating en wordt veelal gebruikt als extra anti-verkleuringsmiddel op de bestaande coating.

De acrylaat vloercoating

De acrylaat vloercoating is een kunstharsvloer die op bijna alle soorten ondervloer kan worden gelegd. Het is stootvast en sneldrogend.

Meer informatie over rolcoatingvloeren? 

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van een rolcoatingvloer of de prijs van een rolcoatingvloer? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u alles over de mogelijkheden.