Kunststofvloeren

Bij schildersbedrijf Bonke kunt u ook terecht voor het aanbrengen van kunststofvloeren. Dit type vloeren worden bijvoorbeeld gebruikt in fabrieken, magazijnen, parkeergarages, galerijen, lokalen en kleedkamers. Kunsstofvloeren bieden vele voordelen, zo zijn ze bijvoorbeeld stootvast, slijtvast en vloeistofdicht. Daardoor zijn de vloeren eenvoudig schoon te maken en erg geschikt als industrievloeren. 

Ook zijn er verschillende reinigingseisen, antislipvereisten, hoge eisen voor vloeistofdichtheid en elektrische geleiding. Om aan deze eisen te voldoen beschikken wij over de laatste verfsystemen, technologie, apparatuur en uitstekende vakmensen met veel ervaring en kennis om deze vloeren aan te brengen.

Gietvloeren worden ook steeds populairder in woningen. In combinatie met bijvoorbeeld een industriële inrichting kan een gietvloer uw woning tot een bijzonder geheel maken. 


Gietvloeren & Rolcoatingvloeren

Bij Schildersbedrijf Bonke kunnen we twee soorten kunststofvloeren voor u aanbrengen: Gietvloeren en Rolcoatingvloeren. Beide vloeren lijken veel op elkaar maar ze zijn niet volledig hetzelfde. 

Het grootste verschil tussen de gietvloer en de rolcoatingvloer is de dikte van de bovenste laag. In de meeste gevallen is de laag van een gietvloer tussen de 1.5 en de 3 milimeter dik. De toplaag van de rolcoatingvloer is vaak niet dikker dan 1 milimeter. 

Door de dikte van de toplaag bij een gietvloer heeft deze vaak een langere levensduur. De rolcoatingvloer met de dunnere toplaag moet vaak na een aantal jaar weer vernieuwd worden.  

Dankzij de de dikkere toplaag is een gietvloer vaak geschikter voor zware belasting maar een rolcoatingvloer is goedkoper in het aanbrengen en kan daarnaast ook sneller worden aangebracht. Lees meer over de twee verschillende vloeren via de onderstaande knoppen.


Gietvloeren

Gietvloeren hebben een moderne look en zijn naadloos. Ze kunnen in zowat elke ruimte van de woning geplaatst worden, maar ze kunnen ook in industriële omgevingen toegepast worden.

Gietvloeren

Rolcoatingvloeren

Coatingvloeren worden met een dunne laag naadloos over de ondergrond aangebracht met een roller. De coating is meestal niet dikker dan 1 millimeter.

Rolcoatingvloeren

Advies over vloeren

Weet u niet welk soort vloer geschikt is voor uw huis of bedrijfspand? We gaan graag met u in overleg om samen met u de juiste keuze te maken.

Neem contact op