• Home
  • Bonke Planmatig Onderhoud

Bonke Planmatig Onderhoud voor woningen en gebouwen

Planmatig onderhoud is een proces waarbij vakmanschap, communicatie, plannen en een strakke organisatie een grote rol spelen. Bonke planmatig onderhoud is een professioneel bedrijf dat over deze capaciteiten beschikt en waar u bovenal als klant op kunt vertrouwen. Zo voeren wij al sinds 2002 bij tientallen projecten planmatig onderhoud uit.

De voordelen van planmatig onderhoud: 

  • Efficiënt en effectief
  • Een kostenbesparing van circa 20% 
  • Volledige ontzorging van uw terugkerende onderhoudswerkzaamheden
  • Tussentijdse inspecties
  • Altijd inzicht in uw (aankomende) kosten
  • Geen verrassingen
  • Een aanspreekpunt voor al uw onderhoud
  • Uw woning of gebouw blijft mooi en representatief

Voor een overzicht van de werkzaamheden die onder planmatig onderhoud kunnen vallen, kijk dan op onze dienstenpagina.


Planmatig onderhoud voor particulieren

Wij kunnen voor u als particulier een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het schilderwerk en andere werkzaamheden die terugkomend zijn.

Lees meer

Planmatig onderhoud voor bedrijven

Wilt u geen omkijken hebben naar uw onroerend goed? Dankzij ons stappenplan voor planmatig onderhoud weet u precies welke werkzaamheden en investeringen er de komende jaren benodigd zijn om uw vastgoed in optimale staat te houden. 

Lees meer

Planmatig onderhoud voor Vereniging van Eigenaren

Onderhoud is belangrijk voor de uitstraling, het leefcomfort en de waarde van vastgoed. Voor appartementencomplexen en andere gemeenschappelijke woonvoorzieningen bent u als Vereniging van Eigenaren (VvE) verantwoordelijk.

Lees meer


Planmatig onderhoud projecten

Wijkgericht onderhoud in Roombeek Enschede door Bonke
Wijkgericht onderhoud in wijk Roombeek EnschedeStadskantoor Enschede

Na de wederopbouw van de wijk Roombeek zijn er vele onder architectuur gebouwde woningen verrezen. Schildersbedrijf Bonke en Zn. doet in deze wijk volop aan wijkgericht onderhoud. Jaarlijks worden meerdere woningen in de wijk op schilderwerk nagelopen of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Dit is een wijk waar wijkgericht onderhoud goed werkt. Samen met buurtgenoten; maatschapelijk verantwoord en duurzaam door het optimaal gebruik van materialen op locatie, beperking van de reistijd en brandstof. De eigenaren van deze woningen profiteren mee van deze voordelen die tot wel 10% korting op de offerte kan zorgen.

Bekijk dit project

Voor het stadskantoor in Enschede hebben wij de gevelbetimmering gebeitst en de kozijnen van nieuw schilderwerk voorzien. 

Ook hebben wij een meerjaren onderhoudsadvies plan gemaakt waarin de te verwachten werkzaamheden voor de aankomende jaren zijn vermeld met de daarbij horende kosten. 

Bekijk dit project