Planmatig onderhoud voor bedrijven

Over planmatig onderhoud

Diverse werkzaamheden zoals het schilderwerk aan uw onroerend goed komt periodiek terug. Wij kunnen voor u een vrijblijvend advies maken met de te verwachten kosten voor het schilderwerk en andere werkzaamheden die terugkomend zijn. Hierbij wordt uitgegaan van een periode van 10 jaar. Aan de hand van een inspectie en overleg wordt bepaald welke werkzaamheden er het betreffende jaar uitgevoerd dienen te worden. Bonke & Zn. is een professioneel bedrijf die over deze capaciteiten beschikt en waar u bovenal als klant op kunt vertrouwen. Zo voeren wij al sinds 2002 bij tientallen projecten planmatig onderhoud uit.

Wij vertellen u graag meer over hoe u uw bedrijfspand/-complex efficiënt, kostenbesparend en zorgeloos kunt laten onderhouden.

Voordelen:

  • Een kostenbesparing van circa 20% 
  • Geen omkijken meer naar uw schilderwerk en onderhoud
  • Tijdige inspecties om achterstallig onderhoud te voorkomen
  • Inzicht in de onderhoudskosten voor de komende 10 jaar

De 5 stappen van planmatig onderhoud

Wat bent u de komende jaren van plan met uw vastgoed?

Een overzicht van de werkzaamheden en uw investering.

Een goed basissysteem om de komende jaren verder op te bouwen.

Hoe staat het met uw vastgoed? Op basis van een schema nemen wij contact met u op, inspecteren de woning en brengen verslag bij u uit.

Aan de hand van de inspecties wordt bekeken wat het beste moment is om deze werkzaamheden uit te voeren. Zo wordt het schilderwerk niet te vroeg en niet te laat uitgevoerd.

Waarom is planmatig onderhoud voor mij van meerwaarde?

Planmatig onderhoud heeft een aantal voordelen ten opzichte van normaal onderhoud. Om te beginnen ontstaat er door tijdig professioneel onderhoud een kostenbesparing van circa 20%. Ten tweede heeft u geen omkijken naar het schilderwerk, wij inspecteren op vaste basis het gebouw en voeren aan de hand van de inspecties op het juiste moment het benodigde onderhoud uit. Ten derde krijgt u inzicht in de kosten voor het onderhoud van de komende periode. Verder houden wij u goed op de hoogte en maken ons product controleerbaar met behulp van inspectierapporten, werkverslagen en het verftechnisch advies. Wij bieden u de zekerheid dat er geen verrassingen achteraf zijn.

Uitstraling en kostenbesparend

Als bedrijf wilt u graag opvallen tussen al die andere bedrijven. Een mooie en strakke uitstraling van uw gebouw helpt daarbij flink. Met het meerjaren onderhoud van ons weet u zeker dat uw bedrijf er altijd goed bij staat. Door het schilderwerk goed te onderhouden worden veel onnodige kosten voorkomen en bereikt u simpelweg meer met minder.

Budgetzekerheid

Als bedrijf heeft u te maken met veel verschillende kosten en is een duidelijk overzicht van uw investeringen van belang. Wij hebben op gebied van onderhoud de kennis in huis om vooruit te kunnen kijken en problemen te kunnen voorzien. Voor de komende jaren wordt het dus duidelijk welke investering in uw gebouw nodig is. Dus niet alleen ontstaat er een kostenbesparing door tijdig onderhoud maar ook budgetzekerheid.

VVE's

Onderhoud is belangrijk voor de uitstraling, het leefcomfort en de waarde van vastgoed. Voor appartementencomplexen en andere gemeenschappelijke woonvoorzieningen bent u als Vereniging van Eigenaren (VvE) daarvoor verantwoordelijk. Schilderwerk is natuurlijk een van de onderhoudswerkzaamheden waar u mee te maken hebt. 

Lees meer

Scholen

Voor de uitstraling en veiligheid van uw school is het belangrijk om regelmatig onderhoudwerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan binnen- en buitenschilderwerk maar ook aan het onderhouden van de betonnen en houten muren, kozijnen, plafonds en gevels.

Lees meer

Gemeentes

Voor een gemeente of overige overheid instanties is de uitstraling van zijn/haar gebouwen erg belangrijk. Wanneer een pand goed is onderhouden straalt dit een bepaalde vertrouwen uit. Bij gebouwen van gemeentes of overige overheid instanties kun je aan verschillende dingen denken, bijvoorbeeld het stadskantoor/gemeentehuis, maar ook de panden van de provincies, waterschappen en rijksoverheid. Daarnaast vallen hier ook parkeergarages en buurthuizen onder. 

Lees meer

Monumentaal

Schilderen op monumentale panden is een bijzondere tak van sport. Het is specialistisch werk en het is daarom ook altijd aangeraden een specialist in te schakelen. Hiervoor bent u bij Bonke en Zn. aan het juiste adres.

Lees meer

Wat kan ik van Schildersbedrijf Bonke & Zn. verwachten?

Bij Schildersbedrijf Bonke & Zn. staat klantgerichtheid centraal. Wij gaan voor een persoonlijke benadering waarbij gekeken wordt naar uw specifieke wensen. Naast planmatig onderhoud kunt u natuurlijk ook voor eenmalig schilderwerk bij ons terecht. Voor zowel uitvoering als professioneel advies helpen wij u graag.

Wij geven u graag antwoord op uw vragen en kunnen voor u een vrijblijvend onderhoudsadvies maken. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Contactgegevens

U dient akkoord te gaan met het privacy statement