Planmatig onderhoud voor scholen

Bonke Planmatig onderhoud voor scholen

Voor de uitstraling en veiligheid van uw school is het belangrijk om regelmatig onderhoudwerkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan binnen- en buitenschilderwerk maar ook aan het onderhouden van de betonnen en houten muren, kozijnen, plafonds en gevels.

Al deze werkzaamheden komen regelmatig terug. Het is dan ook belangrijk om voor deze werkzaamheden een meerjarenplan te hebben, op deze manier heeft u er geen omkijk meer naar. Maar hoe werkt dit?

Als eerste gaan we kijken naar hoe de staat van uw pand is, wat uw wensen zijn en of er al een plan is wat u wilt in de aankomende jaren met uw pand. Al deze informatie hebben we nodig om een meerjarenplan op te stellen.

In stap twee gaan we een meerjarenonderhoudsplan maken. In dit plan komen alle werkzaamheden te staan die moeten gebeuren, hier wordt ook in vermeld hoe vaak deze werkzaamheden verricht moeten worden en wat de kosten hiervoor zijn. Op deze manier weet u precies wanneer u waar aan toe bent en welke kosten daarbij komen kijken.

In stap drie gaan we aan de slag! We zorgen dat er een goede basis ontstaat waarvanuit we verder kunnen bouwen in de toekomst. In het meerjarenplan staat ook welke materialen waarvoor nodig zijn en hoeveel vakmensen. Op deze manier kan er altijd op het plan teruggevallen worden mochten er onverhoopt omstandigheden voorkomen.

Aan de hand van het meerjarenplan zullen wij contact met u opnemen. We inspecteren het hele gebouw en brengen verslag bij u uit. We bekijken tijdens de inspectie onder andere wat de staat van onderhoud van het pand is en wat er moet gebeuren. Daarnaast bespreken we wat de wensen vanuit de organisatie is. Aan de hand van deze gegevens bepalen we wat dit jaar moet gebeuren en wanneer dit het beste kan gebeuren. Denk hierbij aan de vakanties, winter/zomer periode enzovoort.


Voordelen van planmatig onderhoud

Er zijn een aantal voordelen van planmatig onderhoud ten opzichte van normaal onderhoud. Door te werken met een meerjarenonderhoudsplan ontstaat er een kostenbesparing van circa 20%. Daarnaast kunnen we efficiënter en effectiefer te werk gaan en zijn er voor u geen verassingen en heeft u altijd inzicht in uw (aankomende kosten). Ook heeft u altijd één aanspreekpunt en weet u dat uw pand mooi en representatief blijft.


Voorbeelden van Planmatig onderhoud bij scholen

Wij werken op dit moment bij een aantal scholen al met planmatig onderhoud. Hierbij kun je denken aan Saxion, Prinseschool, Universiteit van Twente, ROC van Twente en Al Ummah bassischool. 

Hoe regelt u dat?

Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak. We komen dan bij u langs om het onderhoud te checken en vervolgens een meerjarenplan met bijpassende offerte te maken.

Contactgegevens

U dient akkoord te gaan met het privacy statement.