Onze diensten

Het dienstenpakket van Bonke & Zn. omvat alle schilderwerkzaamheden t.b.v. onderhoud, nieuwbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten werkzaamheden als enkele en isolerende beglazing, wandafwerking als spuitpleister, behang en muurverf, gevelreiniging en impregnering, betonrenovatie, het behandelen van damwandbeplating en totale gevelrenovatie.

Natuurlijk staan wij ook klaar met adviezen en suggesties. Zo kunt u denken aan verftechnische adviezen, professionele digitale kleurenpresentaties, maar ook aan planmatig schilderonderhoud.

Bekijk hieronder onze diensten.

Schilderwerk

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel in het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Lees meer

Stukadoorswerk

Uw plafonds en wanden professioneel laten afwerken? Voor grote en kleine verbouwingen, zowel buiten als binnen.

Lees meer

Kunststofvloeren

Bonke kent veel verschillende mogelijkheden en toepassingen voor kunstofvloeren. We bieden de nieuwste verfsystemen en technologie om aan uw eisen te voldoen.

Lees meer

Beglazing

We leveren en plaatsen diverse glassoorten naar uw behoefte. Ook voor glasbreuk kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Gevelreiniging

Vervuilde gevels zijn niet representatief en zien er onaantrekkelijk uit. Bij Bonke & Zn bent u aan het juiste adres voor gevelreiniging.

Lees meer

Gevelbeplating

Gevels hebben het juiste onderhoud nodig. Goed onderhoud geeft uitstraling aan uw bedrijf. Bonke & Zn biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Lees meer

Brandwerende verf

Staalconstructies worden veelal blootgesteld aan milieu- en weersomstandigheden. Brandwerende verf zorgt voor extra bescherming.

Lees meer

Beton/hout reperatie

We bieden beton- en houtreparatie voor elke situatie. We kunnen reparatie werkzaamheden uitvoeren of waar nodig advies geven.

Lees meer

Mutatie onderhoud

Mutatie onderhoud als gevolg van onder andere, storm-, water- en inbraakschade. Wij staan voor een hoge kwaliteit en snelle afhandeling.

Lees meer