Onze diensten

Het dienstenpakket van Bonke & zn. omvat alle schilderwerkzaamheden t.b.v. onderhoud, nieuwbouw en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor allerlei soorten werkzaamheden als enkele en isolerende beglazing, wandafwerking als spuitpleister, behang en muurverf, gevelreiniging en inpregnering, betonrenovatie, behandelen van damwandbeplating en totale gevelrenovatie.

Natuurlijk staan wij ook klaar met adviezen en suggesties. Zo kunt u denken aan verftechnische adviezen, professionele digitale kleurpresentaties, maar ook aan planmatig schilderonderhoud

Bekijk hieronder onze diensten.

Schilderwerk

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel in het onderhoud van uw woning of bedrijfpand. Wij bieden zowel binnen als buiten schilderwerk.

Lees meer

Spuitpleisterwerk

Uw plafonden en wanden professioneel laten afwerken? Voor zowel grote als kleine verbouwing en voor buiten en binnen.

Lees meer

Kunststofvloeren

Bonke kent veel verschillende mogelijkheden en toepassingen van kunstofvloeren. De nieuwste verfsystemen en technologie om aan uw eisen te voldoen.

Lees meer

Beglazing

Wij leveren en plaasten diverse glassoorten naar uw behoefte. Ook voor glasbreuk kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Gevelreiniging

Vervuilde gevels zijn niet meer representatief en zien er onaantrekkelijk uit. Bij Bonke & Zn bent u aan het juiste adres voor gevelreiniging.

Lees meer

Gevelbeplating

Gevels hebben de juiste onderhoud nodig. Goede onderhoud geeft uitstraling aan uw bedrijf. Bonke & Zn biedt diverse mogelijkheden.

Lees meer

Brandwerende verf

Staalconstructies worden veelal blootgesteld aan milieu en weersomstandigheden. Brandwerende verf zorgt voor extra bescherming.

Lees meer

Beton/Hout reperatie

Beton en hout reparatie voor simpelweg elke situatie. Wij kunnen reparatie werkzaamheden uitvoeren of waar nodig advies geven.

Lees meer

Mutatie onderhoud

Mutatie onderhoud van onder andere, storm-, water en inbraakschade. Wij staan voor hoge kwaliteit en een snelle afhandeling.

Lees meer