Schilderwerk

Over schilderwerk

Schilderwerk is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen zorgt het voor de perfecte afwerking van uw interieur of exterieur maar het heeft ook een beschermende functie. 

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is erg belangrijk voor de uitstraling van uw woning en is normaliter ééns in de 7 jaar toe aan een nieuwe laag verf. De volgende schilderwerken kunt u daarom goed in de gaten houden:
Muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren. 

Zoals bovenstaand vermeld wordt is uw binnenschilderwerk ongeveer ééns in de 7 jaar aan vernieuwing toe. Echter zijn kwetsbare oppervlakken zoals bijvoorbeeld de trap vaker aan vernieuwing toe. Wilt u meer informatie over binnenschilderwerk? Op de onderstaande pagina kunt u allerlei informatie vinden over binnenschilderwerk en de toepassing ervan.

Klik hier voor meer informatie over binnenschilderwerk.

Buitenschilderwerk

Door wisselende weerstomstandigheden is uw buitenschilderwerk gemiddeld iets vaker aan onderhoud toe. Ongeveer ééns in de 5 jaar. Goed buitenschilderwerk laat uw woning er verzorgd en mooi uitzien maar heeft daarnaast ook een belangrijke beschermende functie. Door het buitenschilderwerk goed te onderhouden is uw woning beschermd tegen vocht en weerstomstandigheden.

Wilt u meer informatie over buitenschilderwerk? Op de onderstaande pagina kunt u allerlei informatie vinden over buitenschilderwerk en de toepassing ervan.

Klik hier voor meer informatie over buitenschilderwerk. 

Voor Bonke & zn staat klantgerichtheid centraal. Wij gaan voor een persoonlijke benadering waarbij gekeken wordt naar uw specifieke wensen. Naast planmatig onderhoud kan u natuurlijk ook voor eenmalig schilderwerk bij ons terecht. Voor zowel uitvoering als professioneel advies helpen wij u graag.

Bent u geïnteresseerd in planmatig onderhoud of eenmalig schilderwerk? Neem dan via de onderstaande button contact op met ons. We komen graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.