Gevelreiniging

Over gevelreiniging

In de loop der tijd kan de gevel van een gebouw behoorlijk vervuild raken. Dit is niet alleen storend voor de uitstraling van het gebouw, maar kan op den duur ook de duurzaamheid beïnvloeden of zelfs schade aanrichten. Het periodiek reinigen en onderhouden van uw gevel is dus essentieel. Wanneer het onderhoud van gevels goed wordt gedaan voorkomt dat op den duur schade aan de gevel. 

Hoe vaak laat u een gevel reinigen? 

Hoe vaak een gevel moet worden gereinigd is afhankelijk van de plek waar u woont. Wanneer uw pand op een beschutte plek staat zal eens in de vijf jaar voldoende zijn. Woont u echter aan zee of heeft uw pand meer te verduren dan zou eens in de twee jaar goed zijn. Wij kunnen u hier uiteraard een advies over geven. Schildersbedrijf Bonke biedt ook een planmatig onderhoudsplan aan waarin wij gevelreiniging mee kunnen nemen. Op die manier weet u van tevoren welk onderhoud plaatsvindt, welke kosten daarbij komen kijken en zien wij het op tijd als er een kleine renovatie nodig is om grotere schade te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen. 

Hoe wordt een gevel gereinigd? 

Wij maken gebruik van vochtstraaltechniek, waardoor stofvorming tot het minimum wordt beperkt. Hierdoor blijft de overlast ook beperkt. Vochstraaltechniek wordt ook gebruikt voor het verwijderen van oude verflagen, graffiti en het verwijderen van walshuid bij staalconstructies.

Bent u geïnteresseerd in de toepassing van vochtstraaltechniek en de diverse mogelijkheden hieromtrent, neem dan via de onderstaande button contact met ons op. We komen graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.