Gietvloeren

Gietvloeren hebben een moderne look en zijn naadloos. Ze kunnen in vrijwel iedere ruimte van een woning aangebracht worden, maar dit type vloer is ook uitstekend toe te passen in industriële omgevingen. Gietvloeren bieden diverse voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Hieronder leest u daar meer over.


De voordelen van een gietvloer

Aanbrengen

Aangezien gietvloeren vaak slechts een paar millimeter dik zijn, kunt u een gietvloer (in de meeste gevallen) direct aanbrengen op de bestaande vloer. Dit kan een behoorlijk voordelen opleveren in de manuren die u anders nodig had om uw huidige vloer te verwijderen. 

Toepassing

Gietvloeren hebben veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Zo worden ze bijvoorbeeld veel gebruikt in een industriële omgeving, maar ook in uw woning kan een gietvloer een prachtige look en feel geven. Een gietvloer kan in vrijwel iedere ruimte van uw woning worden aangebracht.

Onderhoud

Een van de grootste voordelen van een gietvloer is dat het erg makkelijk te onderhouden is. De vloer is naadloos, stoot- en slijtvast en ook vochtbestendig. Aangezien de vloer naadloos is kunt u het gehele oppervlakte van de vloer makkelijk reinigen en zal er nergens vuil blijven zitten. 

Uitstraling en comfort

Naast de praktische voordelen bieden gietvloeren ook voordelen op het gebied van uitstraling en comfort. Zo kunt u bijvoorbeeld bijna alle gietvloeren goed combineren met vloerverwarming en is het lopen op het egeale oppervlak van de gietvloer een aangename ervaring. Daarnaast zijn de vloeren beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor kunt u een altijd kleur kiezen die goed past bij de rest van uw interieur. 


Hoe werkt het aanbrengen van een gietvloer? 

Bent u benieuwd hoe het aanbrengen van een gietvloer in zijn werking gaat? Met de onderstaande video nemen we u mee in dit proces. 
Kunt u de video niet bekijken? Accepteer dan eerst alle cookies via de instelling in de footer van onze website. 


Meer informatie over gietvloeren? 

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van een gietvloer of wilt u een offerte ontvangen? Neem  vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u graag over de mogelijkheden.