Gietvloeren

Gietvloeren hebben een moderne look en zijn naadloos. Ze kunnen in zowat elke ruimte van de woning geplaatst worden, maar zijn ook uitstekend toe te passen in industriële omgevingen. Gietvloeren bieden vele voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. 


De voordelen van een gietvloer

Plaatsing

Aangezien gietvloeren vaak slechts een paar millimeter dik zijn, kunt u bij het vernieuwen van de vloer de vloerafwerking (in de meeste gevallen) gewoon bovenop de bestaande vloer gieten.

Toepassing

Gietvloeren hebben veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Ze kunnen in zowel een particuliere als industriele omgeving toegepast worden en kunnen in vrijwel elke ruimte van een woning geplaatst worden. 

Onderhoud

Een van de grootste voordelen van een gietvloer is dat ze erg makkelijk te onderhouden zijn. De vloeren zijn naadloos dus vuil is makkelijk te verwijderen.

Uitstraling en comfort

Naast de praktische voordelen bieden gietvloeren ook voordelen op het gebied van uitstraling en comfort. Zo kunt u bijvoorbeeld bijna alle gietvloeren goed combineren met vloerverwarming en is het lopen op het egeale oppervlak van de gietvloer een aangename ervaring. Daarnaast zijn de vloeren beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor kunt u een kleur vinden dat goed past bij de rest van uw interieur. 


Hoe werkt het aanbrengen van een gietvloer? 

We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe het aanbrengen van een gietvloer nou precies werkt. We hebben daarom met de onderstaande video in beeld gebracht hoe dit in zijn werk gaat. 


Meer informatie over gietvloeren? 

Wilt u meer informatie over het aanbrengen of de prijs van een gietvloer? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons en we vertellen u alles over de mogelijkheden.