Over ons

Geschiedenis van Bonke & Zn. 

Bonke & zn. is in 1924 als eenmansbedrijf opgericht door B. Bonke Sr. Door de jaren heen heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een betrouwbaar familiebedrijf met een flink aantal werknemers. Sinds 1995  vormen B. Bonke en H. Bonke samen de directie van Bonke & Zn. De onderneming is altijd in Enschede gevestigd geweest. Eerst aan de Heidestraat 10 en sinds 2004 aan de Twekkeler Es 41.

Opleiding

De kwaliteit van het schilderwerk is sterk afhankelijk van de medewerkers. Er wordt dan ook veel aandacht aan opleidingen besteed. De medewerkers worden zowel intern als extern opgeleid.

Veiligheid

We besteden veel aandacht aan veilig en gezond werken alsmede verantwoord omgaan met het milieu. Bonke & Zn. is VCA* gecertificeerd. 

Innovatie

Bij Bonke & zn. zijn we constant bezig met het ontwikkelen van onze diensten. Nieuwe ideeën en producten op het gebied van duurzame innovatie worden door ons nauwlettend in de gaten gehouden. We willen aansluiten op de hedendaagse behoeften zonder toekomstige generaties kansen te ontnemen.

Kwaliteit

Schildersbedrijf Bonke & Zn. onderscheidt zich als een gedegen kwaliteitsbedrijf. Zowel het vakmanschap van onze medewerkers als een professionele bedrijfsorganisatie staan hiervoor borg. Bonke & Zn. is VCA gecertificeerd en een AF erkend schildersbedrijf.

Waarom schilderonderhoud door
Schildersbedrijf Bonke & Zn?

Bonke & Zn. is een specialist op het gebied van onderhoud aan woningen. Sinds 1924 bieden wij kwaliteit in schilderwerk. De combinatie van ervaring uit het verleden en de kennis van vandaag vertaalt zich in topkwaliteit schilderwerk.

Om uw woning optimaal te beschermen maken wij een goede keuze uit professionele verfsystemen. Wij geven graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Tevens kunnen wij voor u een digitaal kleuradvies maken.

Certificering

VCA 2008/5.1
AF-Erkenning
Erkend leerbedrijf