Stukadoorswerk

Over stukadoorswerk

Schildersbedrijf Bonke kan voor u stucwerk aanbrengen op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucwerk bestaat uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur en als basis als strakke ondergrond voor het schilderwerk. 

Spuitpleister

Een van de toepassingen van stucwerk is spuitpleister, ook wel bekend als spack, een stucmiddel dat heel dun is en zeer snel droogt. Het wordt niet zoals normaal stucwerk met de spatel aangebracht, maar op de muren gespoten. Het laat zich dan ook heel eenvoudig en snel aanbrengen. De stukadoor kan heel efficiënt werken wanneer hij spuitpleister aanbrengt. Het wordt – mede door de lage prijs – steeds vaker toegepast in woningen.

Specialist in stucwerk én schilderwerk

In de loop der tijd is stucwerk een specialisme geworden van ons bedrijf. Wij hebben de apparatuur en de vakkundige mensen in huis om van de meest uiteenlopende projecten het schilderwerk in combinatie met het spuitpleisterwerk tot een succes uit te voeren.

Door het stucwerk/spuitpleisterwerk in combinatie met het schilderwerk uit te voeren heeft u maar één aanspreekpunt en kunnen we de planning optimaal managen. Ook bij kleine verbouwingen is het ideaal het stucwerk/wandafwerking te combineren met het schilderwerk. Wij hebben de afgelopen jaren bij diverse werken het spuitpleisterwerk uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in de toepassing van stukadoorswerk, neem via de onderstaande button contact met ons op. We komen graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.