Project Roombeek Enschede

Opdrachtgever: Particulieren
Woningen: Meerdere woningen in de wijk Roombeek Enschede
Schilderwerk: Buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, divers

Na de wederopbouw van de wijk Roombeek zijn er vele onder architectuur gebouwde woningen verrezen. Schildersbedrijf Bonke en Zn. doet in deze wijk volop aan wijkgericht onderhoud. Jaarlijks worden meerdere woningen in de wijk op schilderwerk nagelopen of wordt er volledig nieuw geschilderd. Dit is een wijk waar wijkgericht onderhoud goed werkt. Samen met buurtgenoten; maatschapelijk verantwoord en duurzaam door het optimaal gebruik van materialen op locatie, beperking van de reistijd etc.. Gunstig ook voor de eigenaren die meeprofiteren van de voordelen van het wijkgericht kunnen plannen en uitvoeren door Schildersbedrijf Bonke en Zn.


Over Roombeek 

Roombeek is van oudsher een stadsdeel dat herinnert aan de textielindustrie. Rondom de fabrieken en de spoorlijn werden vele arbeiderswoningen gebouwd. Enschede was begin 1900 de tweede textielstad ter wereld, maar door de verschuiving van het werk naar de lage loonlanden verdween de textielindustrie. Nieuwe bedrijven zoals Grolsch vestigden zich hier en daarmee bleven ook de arbeiderswoningen bestaan. 

Na de vuurwerkramp in 2000 werd de wijk nieuw opgebouwd. Verschillende architecten en stedenbouwkundigen ontwierpen het nieuwe Roombeek. De resultaten mogen er zijn. Een wijk vol leven, aandacht voor veiligheid, veel eigen ontworpen woningen, kunstenaars, diverse innovatieve bedrijven en nog veel meer maken het een wijk waar met liefde wordt gewoond en gewerkt.Wijkgericht onderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Sinds de wederopbouw voert Schildersbedrijf Bonke & Zn. regelmatig wijkgericht onderhoud uit. Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamelijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning, profiteert u van verschillende voordelen:

  • Tot wel 10% korting op het totaal bedrag.
  • Een overzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken.
  • Een reductie in transport betekent minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu.

Contactgegevens