• Home
  • Wijkgericht Schilderonderhoud - Roombeek Enschede

Roombeek Enschede

Mooi dat u belangstelling hebt voor het wijkgericht onderhoud van Bonke & Zn.Roombeek is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uwwijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd. 

Wijkgericht onderhoud in Roombeek

Wijkgericht schilderonderhoud is goed onderhoud aan uw schilderwerk zoals u van ons gewend bent, maar met een focus op efficiënter werken en een reductie van de transportkosten.

Doordat materialen zoals een hoogwerker of klimmateriaal al op de locatie aanwezig zijn en niet van en naar een werk gereden hoeven te worden kunnen we flink op de kosten besparen. Dit geldt natuurlijk ook voor de schilder zelf. Omdat de volgende locatie het huis van uw buren is, is de reistijd nihil en kan hij doen waar hij het beste in is: het schilderwerk aan uw woning weer in perfecte staat brengen!


Hoe werkt wijkgericht onderhoud?

1. Meld u nu aan
Meld u samen met uw buren aan voor Wijkgericht Onderhoud en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

2. Neem de buren mee
Na aanmelding gaan we met u en uw buren in gesprek over de werkzaamheden.

3. Ontvang onze voordelen
Door een reductie aan transportkosten en efficiëntie profiteert u van de voordelen.

4. Profiteer van een strak onderhouden woning
Profiteer samen met uw buren van kwalitatief schilderonderhoud voor een extra lage prijs.

Een gezamenlijke aanpak levert vele voordelen:

  • Wanneer u zich met uw buren aanmeldt voor wijkgericht schilderonderhoud van Bonke wordt deze kostenbesparing als korting op uw offerte verrekend. Dit kan oplopen tot wel 10% van het totale bedrag!

  • Een reductie in transport is minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu!

  • Doordat we schilders uit de buurt in de buurt inzetten en niet eerst 2 uur reistijd hebben zetten we weer in stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u ook profiteren van de diverse voordelen van wijkgericht onderhoud? Meld u dan nu vrijblijvend aan! We informeren u vervolgens over de mogelijkheden voor het onderhoud van uw huis. 

Inschrijfformulier Wijkgericht Schilderonderhoud in Roombeek

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring