Schildersbedrijf Bonke mutatie onderhoud
Geplaatst op 13 juli 2021

Bonke neemt uw mutatie onderhoud uit handen

Mutatie onderhoud is het onderhoud tussen twee verhuurperiodes in. Voor een verhuurder is dit het perfecte moment om de staat van het vastgoed te controleren en alles weer spic en span te maken. Bonke kan dit soort mutatie onderhoud voor u uitvoeren, zodat het vastgoed weer snel piekfijn in orde is voor de volgende huurder.

Schildersbedrijf Bonke mutatie werkzaamheden

Mutatie werkzaamheden

Bij mutatie onderhoud kunt u denken aan bijvoorbeeld het vervangen van hang- en sluitwerk, het vervangen of optimaliseren van elektra, stucwerk, schilderwerk of het plaatsen van een nieuwe keuken, toilet of badkamer. Bonke heeft alle specialisten voor dit soort werkzaamheden in huis. We beginnen altijd met het maken van een analyse van de staat van het pand. Op basis daarvan worden de vereiste werkzaamheden vastgesteld. In overleg met u wordt er vervolgens bepaald welke werkzaamheden we gaan uitvoeren en maken we een planning. U weet dus precies waar u aan toe bent en wanneer het onderhoud klaar is.

Leegstandkosten

Heeft u vastgoed dat al langer leegstaat? Door middel van mutatie onderhoud kunnen ook leegstandkosten tot een minimum worden beperkt. Storm-, inbraak- en waterschade worden door ons snel verholpen. En ook voor het verwijderen van graffiti hebben we de apparatuur en deskundigheid in huis. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het pand weer snel voor een marktconform tarief kan worden verhuurd.

Neem vooral contact met ons op als u meer wilt weten over mutatie onderhoud voor uw vastgoed of voor het opvragen van een offerte.