Stukadoorswerk door Bonke & Zn
Geplaatst op 8 december 2021

Stukadoorswerk door Bonke & Zn.

Wij kunnen voor jou stucwerk aanbrengen op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucsel bestaat uit specie, pleister of gipsmortel, vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur en als basis als strakke ondergrond voor het schilderwerk.

Wat is stukadoorswerk?

Stukadoorswerk wordt gedaan door een vakman, deze vakman brengt het stucwerk aan op muren, plafonds, wanden en op gevels. Stucwerk kent een aantal verschillende soorten, zo is er namelijk specie, (spuit)pleister en gipsmortel. Stucwerk is een afwerklaag die is bedoeld om bescherming te dienen en een strakke onderlaag te vormen. De strakke ondergrond kan je vervolgens gebruiken om overheen te laten schilderen of om te behangen. Een stucafwerking wordt tegenwoordig steeds vaker in het interieurontwerp opgenomen.

Waarom stukadoorswerk door Bonke? 

Bonke & Zn heeft naast de vakkundige mensen op het gebied van stucwerk ook de juiste apparatuur in huis. Doordat wij de juiste mensen en materialen hebben kunnen wij de meest uiteenlopende projecten van stucwerk in combinatie met schilderwerk voor jou uitvoeren. Hierdoor heb je te maken met één aanspreekpunt en kunnen wij de planning zo optimaal mogelijk voor jou laten maken.

Wil jij je stukadoorswerk door een van onze vakmensen laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.