Wijkgericht onderhoud door Bonke
Geplaatst op 25 februari 2022

Wijkgericht onderhoud door Bonke

Als Schildersbedrijf Bonke & Zn. zijn we al langere tijd bij verschillende wijken bezig met wijkgericht onderhoud. Maar wat houdt wijkgericht onderhoud precies in en wat zijn de voordelen hiervan? In dit blogartikel vertellen we je hier meer over.

Wijkgericht schilderonderhoud

Wijkgericht schilderonderhoud houdt in dat we jaarlijks bij verschillende woningen in een bepaalde buurt of wijk schilderwerk uitvoeren. Bij wijkgericht schilderonderhoud ligt de focus op efficiënt werken en op de reductie van transportkosten. Doordat alle benodigde materialen en de schilders al op locatie aanwezig zijn hoeven deze niet heen en weer gereden te worden waardoor wij en hierdoor jullie flink kunne besparen.Doordat ons volgende werkadres het huis van de buren is, is de reistijd nihil en kan de schilder doen waar hij het beste in is: het schilderwerk.

Hoe werkt wijkgericht onderhoud

1. Meld je aan.
Meld je samen met je buren aan voor Wijkgericht Onderhoud.

2. Neem je buren mee.
Na de aanmelding gaan we samen met jou en jouw buren in gesprek over de werkzaamheden.

3. Ontvang de voordelen.
Door het besparen op de reiskosten en het efficiënt kunnen werken bespaar jij kosten.

4. Profiteer van een strak onderhouden woning.
Geniet samen met jouw buren van een mooi geschilderde woning.

Groene bogen

In de groene bogen is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk

Roombeek

Roombeek is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk

Vathorst

Vathorst is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk


Samen met jouw buren kosten besparen? Meld je dan nu aan voor wijkgericht schilder onderhoud.