Project Waterdorp Amersfoort

Opdrachtgever: Dura Vermeer   
Woningen: Momenteel 110 woningen
Schilderwerk: Buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, trappen middels spuittechniek

Schildersbedrijf Bonke schildert in opdracht van Dura Vermeer vele woningen in het project Waterdorp, een nieuwbouwwijk in Vathorst-Amersfoort. Het betreft hier een lopende opdracht die gefaseerd wordt uitgevoerd. 


Over Waterdorp Amersfoort

Waterdorp heeft de sfeer van een oud-Hollands waterdorp. Dat zie je terug in de opzet, het groen, het water én de architectuur. Net als in elk dorp zie je hier een aantal bijzondere huizen of gebouwen. Van een boerderij tot een school en een compleet winkelcentrum waar je terecht kunt voor al je boodschappen. 

Bijzonder is ook de stedenbouwkundige opzet van de woningen. De woningen liggen op een eiland, omringd door een gracht, dat wordt ontsloten met twee bruggen naar de openbare weg. De woningen zijn aan de voorzijde lopend bereikbaar via een stoep langs het groen. Aan de achterzijde ligt een binnenhof met 76 parkeerplaatsen en een speelruimte voor kinderen. 


Wijkgericht onderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Voor Waterdorp Amersfoort gaan wij ook wijkgericht onderhoud uitvoeren. Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning, profiteert u van verschillende voordelen:

  • Tot wel 10% korting op het totaalbedrag.
  • Een overzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerken.
  • Een reductie in transport betekent minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu.

Contactgegevens