Wijkgericht schilderonderhoud

Wat is wijkgericht onderhoud?

Wijkgericht schilderonderhoud is het jaarlijks terugkerend schilderwerk in een specifieke buurt of wijk. De focus ligt hierbij op efficiënter werken en een reductie van de transportkosten, waardoor u ook voordeliger uit bent. U kunt per jaar bekijken of u dat jaar mee wilt doen aan de schilderwerkzaamheden.

Doordat materialen zoals een hoogwerker of klimmateriaal al op de locatie aanwezig zijn en niet van en naar een werk gereden hoeven te worden kunnen we flink op de kosten besparen. Dit geldt natuurlijk ook voor de schilder zelf. Omdat de volgende locatie het huis van uw buren is, is de reistijd nihil en kan hij doen waar hij het beste in is: het schilderwerk aan uw woning weer in perfecte staat brengen!


Hoe werkt wijkgericht onderhoud?

1. Meld u nu aan
Meld u samen met uw buren aan voor Wijkgericht Onderhoud en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

2. Neem de buren mee
Na aanmelding gaan we met u en uw buren in gesprek over de werkzaamheden.

3. Ontvang onze voordelen
Door een reductie aan transportkosten en efficiëntie profiteert u van de voordelen.

4. Profiteer van een strak onderhouden woning
Profiteer samen met uw buren van kwalitatief schilderonderhoud voor een extra lage prijs.

Een gezamenlijke aanpak levert vele voordelen:

  • Wanneer u zich met uw buren aanmeldt voor wijkgericht schilderonderhoud van Bonke wordt deze kostenbesparing als korting op uw offerte verrekend. Dit kan oplopen tot wel 10% van het totale bedrag!

  • Een reductie in transport is minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu!

  • Doordat we schilders uit de buurt in de buurt inzetten en niet eerst 2 uur reistijd hebben zetten we weer in stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Meld uw wijk aan

Samen met uw buren uw wijk aanmelden voor wijkgericht onderhoud, of controleren of Bonke al wijkgericht onderhoud in uw wijk doet. 

Neem contact op

In de groene bogen

In de groene bogen is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk

Roombeek

Roombeek is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk

Vathorst

Vathorst is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk

de Bleekerij

de Bleekerij is een van de wijken waar wij deze service bieden. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in uw wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Bekijk


Wilt u weten of uw wijk in aanmerking komt voor wijkgericht onderhoud of wilt u weten wat wijkgericht onderhoud voor u betekent, meldt u dan door middel van onderstaand formulier aan. Wij plannen ruim van tevoren (soms een jaar) de werkzaamheden per wijk zodat wij optimaal voor u kunnen werken.

Geef u dus op tijd volledig vrijblijvend op zodat wij u kunnen informeren over de werkzaamheden, kosten en/of een totaal advies kunnen geven. Heeft u specifieke vragen/problemen dan kunt u ook foto's uploaden waarna wij u een indicatie van de kosten kunnen geven.


Inschrijfformulier Wijkgericht schilderonderhoud

Contactgegevens

Geef aan in welke wijk u woont

Uw bericht

U dient akkoord te gaan met de privacy verklaring