Project In de Groene Bogen Enschede

Opdrachtgever: Particulieren   
Woningen: Meerdere woningen in de wijk In de Groene Bogen, Enschede
Schilderwerk: Buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, divers

In de Groene Bogen is een gewilde en kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Enschede. Schildersbedrijf Bonke & Zn. doet in deze wijk aan wijkgericht onderhoud. Diverse huiseigenaren profiteren van de voordelen hiervan. In overleg met de buurtgenoten wordt een onderhoudsplan opgesteld en/of een planning gemaakt voor nieuw schilderwerk. De eigenaren zijn daarmee verzekerd van structureel en kwalitatief schilderonderhoud en hebben goed zicht op de kosten die dat over de jaren met zich meebrengt. Samen zorgen ze ervoor dat er maatschappelijk verantwoord en duurzaam kan worden gewerkt door optimaal gebruik van de materialen op de locatie en beperking van de reistijd voor de schilders. 


Over In de Groene Bogen

In de Groene Bogen is een wijk met in totaal tweehonderd koop- en veertig huurwoningen en is ingepast in de bestaande woonwijk Horstlanden-Veldkamp, een karakteristieke Enschedese woonwijk die ontstaan is ten tijde van de textielindustrie. Het stedenbouwkundig ontwerp en de architectuurstijlen van In De Groene Bogen zijn geïnspireerd op historische voorbeelden. Het stedenbouwkundig plan refereert naar de Engelse tuinsteden Letchworth en Welwyn Garden City bij Londen. 

Door het creëren van een klein tuindorp is een behaaglijke woonomgeving gecreëerd, waarin groen als uitgangspunt is genomen. Centraal in de wijk ligt een park, waarin het oude spoortracé als fietsroute een plaats heeft gekregen. Hier omheen zijn elf verschillende deelplannen gerealiseerd, ieder met een eigen architectonisch karakter. 

Wijkgericht onderhoud van Schildersbedrijf Bonke & Zn

Bij de wijk In de Groene Bogen verrichten wij wijkgericht onderhoud. Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie van de transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden profiteert u van verschillende voordelen: 

  • Tot wel 10% korting op het totaalbedrag.
  • Een overzicht in de onderhoudskosten voor schilderwerk.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerk.
  • Minder transport betekent minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu. 

Contactgegevens