bonke schilderbedrijf buitenschilderwerk schilderen
Geplaatst op 18 april 2019

Buitenschilderwerk door Bonke & Zn

Het mooie weer komt er weer aan en daarom willen wij jullie graag meer vertellen over het buitenschilderwerk van Bonke & Zn!

In ons vorige artikel hebben we het gehad over de beste temperatuur voor buitenschilderwerk. Schildersbedrijf Bonke & Zn blijft met het mooie weer natuurlijk niet binnen zitten. Vandaag een artikel over de buitenschilderwerken van Bonke & Zn.


Waarom buitenschilderwerk belangrijk is

Afwerking
Je woning, bedrijfspand, garage moeten er natuurlijk goed uitzien. De buitenkant is het eerste wat mensen zien en je wilt graag dat die er goed uitziet. De buitenschilders van schildersbedrijf Bonke & Zn voorzien jouw woning of bedrijfspand van een perfecte schilderlaag, zodat deze er weer pico bello uitziet.


Bescherming
Niet alleen de mooie afwerking is belangrijk maar ook de bescherming die buitenschilderwerk biedt. Het weer verandert met de seizoenen dus een goede bescherming is belangrijk. De weersomstandigheden hebben een grote invloed op het buitenschilderwerk. Voor een goede bescherming is het belangrijk om het op tijd te laten schilderen.


Wanneer moet ik buitenschilderwerk vernieuwen?

Buitenschilderwerk is ongeveer een keer in de vijf jaar aan vernieuwing toe. Het verschilt natuurlijk wel per schilderwerk en in welke staat het schilderwerk is. Een paar punten die aangeven dat jouw schilderwerk aan vervanging toe is:

  • het schilderwerk begint los te laten en korrelen;
  • er komen beschadigingen als houtrot;
  • het schilderwerk toont scheurtjes of blaasjes;
  • het schilderwerk begint te verkleuren.


Wat doen wij?

Eigenlijk kan je voor elk soort buitenschilderwerk bij Bonke terecht. Of het nu voor jouw bedrijf of voor je woning is, ons team staat altijd klaar. Voorbeelden zijn deuren, kozijnen, dakkapellen, tuinhuizen, garages, schuren en nog veel meer. Geïnteresseerd in het buitenschilderwerk van Schildersbedrijf Bonke & Zn? Neem dan contact met ons op.


De beste periode voor buitenschilderwerk

De beste periode voor buitenschilderwerk komt er weer aan, namelijk tussen april en oktober. De periode vóór april is vaak te koud waardoor het verf niet optimaal kan drogen, en na oktober is het vaak te warm voor buitenschilderwerk. Meer weten en waarom? Bekijk dan ons vorige artikel.

 

Geïnteresseerd in een van onze buitenschilderwerken? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.