bonke parkeergarage onderhoudswerkzaamheden ips2000 werkzaamheden
Geplaatst op 22 december 2020

Het afwerken van uw parkeergarage

Schilders- en afwerkingsbedrijf Bonke & zn. heeft alles in huis om uw nieuwe parkeergarage af te werken of om onderhoudswerkzaamheden aan uw parkeergarage uit te voeren. Voor onderhoudswerkzaamheden kunnen wij ons product IPS2000 aanbevelen. Dit is een plan waarin wij de werkzaamheden die wij de komende jaren verwachten voor uw pand uitwerken met daarbij de te verwachten kosten. Zo weet u ongeveer wat u de komende jaren kunt verwachten.

De werkzaamheden

Voor grote ruimtes zoals een parkeergarage is het voordelig om te schilderen door middel van airless spuittechniek. Met deze machine kunnen grote oppervlaktes heel gemakkelijk en snel worden gespoten, waardoor u kosten op de manuren bespaart. Naast het schilderwerk kunnen wij uiteraard ook alle kitwerkzaamheden voor u uitvoeren. Uniek aan ons bedrijf is dat wij ook specialist zijn in rolcoating- en gietvloeren. Deze vloeren kunnen wij voor u gieten, afwerken en wij kunnen er ook bewegwijzering op aanbrengen.

Projecten

Een voorbeeld van een parkeergarage waarbij wij verschillende werkzaamheden hebben uitgevoerd is het AFAS Experience Center. Hieronder staat een video van het airless spuiten dat wij daar hebben uitgevoerd. Dit project is inmiddels afgerond en AFAS software heeft intrek genomen in het nieuwe pand. 

In de andere video onderaan deze pagina wordt een gietvloer aangebracht. Dit kunnen wij ook op grote schaal voor uw parkeergarage ten uitvoer brengen.

In de tweede week van januari 2021 starten wij met werkzaamheden bij de parkeergarage Irenepromenade in Enschede. Bij dit project gaan wij op de parkeerdekken de afwerking van de wanden en kolommen en het schilderen van de houten deuren op ons nemen. Daarnaast gaan we de afwerking van de wanden, plafonds, hekwerken en deuren in de trappenhuizen uitvoeren. Wilt u op de hoogte blijven van de vorderingen van dit project? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op.