• Home
  • Schildersblog
  • Wijkgericht schilderonderhoud is maatschappelijk verantwoord schilderen.
bonke schilderonderhoud schilderen
Geplaatst op 18 augustus 2020

Wijkgericht schilderonderhoud is maatschappelijk verantwoord schilderen

In onze vorige blogs is al beschreven waarom wijkgericht schilderonderhoud voor u en voor ons goed werkt. Maar wijkgericht schilderonderhoud is ook goed voor het milieu. In deze blog vertellen we hoe we met wijkgericht schilderonderhoud aan het milieu werken.

In de blog voordelen van wijkgericht onderhoud gaven we al aan dat u 10% kosten kunt besparen, reductie in transport en minder reistijd voor de schilders. Maar welke effecten hebben dit op het milieu?

Op het moment dat wij in 1 wijk bezig zijn met onderhoud hoeven de materialen maar 1x naar de locatie gereden te worden en kan het daar blijven staan. Hiermee bespaar je aanzienlijk in de brandstof en uitstoot van CO2.

Daarnaast zetten we schilders uit de buurt in de buurt in. Hierdoor hoeven de schilders niet eerst bijvoorbeeld 2 uur te rijden, dit zorgt ook voor minder brandstofverbruik en uitstoot van CO2.

Door minder gebruik te maken van de auto om elke dag het materiaal te moeten vervoeren en schilders uit de buurt in de buurt in te zetten. Kunnen wij als Schildersbedrijf Bonke & Zn. ons steentje bijdrage aan het milieu.

Daarnaast zijn wij druk bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hierover meer in de blog van vrijdag 21 augustus 2020.

Meer weten over Wijkgericht schilderonderhoud en wat wij voor u kunnen betekenen. Schrijf u dan nu in via het inschrijfformulier