De voordelen van beglazing bij Schildersbedrijf Bonke en Zn.
Geplaatst op 19 juni 2023

De voordelen van beglazing bij Schildersbedrijf Bonke en Zn.

Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. kun je rekenen op hoogwaardige beglazing services voor zowel nieuwbouwprojecten als onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Met onze ervaring en expertise leveren en plaatsen wij diverse glassoorten om aan al jouw behoeften te voldoen.

Of je nu op zoek bent naar enkel glas, isolerend glas, veiligheidsglas, zonwerend glas, geluidswerend glas of brandwerend glas, wij hebben de kennis en kunde om het perfecte glas voor jouw project te leveren. Onze beglazing voldoet altijd aan de laatste NEN-normen.

Goede isolatie

Een goede isolatie wordt steeds belangrijker, zowel vanuit duurzaamheidsoverwegingen als om kosten te besparen. Daarom bieden wij ook isolerende beglazing aan, die niet alleen energie- en kostenbesparend is, maar ook inbraakpreventie en condensvorming voorkomt. Met verschillende thermische isolatiewaarden, zoals HR, HR+ en HR++, kunnen we aan jouw specifieke isolatie behoeften voldoen.

Wij regelen alles van A-Z

Bij Schildersbedrijf Bonke regelen we alles van A tot Z. Van het voorwerk, zoals het gronden van kozijnen, tot het afkitten en aflakken van het geplaatste glas. We maken gebruik van geschikte hulpmiddelen zoals glas liften en kranen om de beglazing veilig te plaatsen.

Glasherstel

Heb je glasschade? Ook dan staan wij voor je klaar. Onze ervaren glaszetters zorgen voor snelle en deskundige reparaties, waarbij indien nodig noodvoorzieningen worden aangebracht. 

Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaande knop om meer te weten te komen over onze beglazing services en om jouw wensen te bespreken. Bij Schildersbedrijf Bonke en Zn. ben je verzekerd van hoogwaardige beglazing en uitstekende service.