Stucwerk bij Schildersbedrijf Bonke!
Geplaatst op 24 mei 2023

Stucwerk bij Schildersbedrijf Bonke!

Bij Schildersbedrijf Bonke kunnen we stucwerk aanbrengen op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucwerk bestaat uit specie, pleister of gipsmortel en dient ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur, en als basis voor strak schilderwerk.

Spuitpleister

Wij kunnen ook een spuitpleister aanbrengen, ook bekend als spack. Dit dunne en snel drogende stucmiddel wordt niet met de spatel aangebracht, maar op de muren gespoten. Hierdoor kunnen we efficiënt werken en wordt het steeds vaker toegepast in woningen, mede dankzij de aantrekkelijke prijs.

Eén aanspreekpunt voor meerdere werkzaamheden?

Bij Schildersbedrijf Bonke kun je terecht voor meer dan alleen schilderwerk, naast ons stucwerk hebben wij nog veel meer andere diensten. We beschikken over de nodige apparatuur en vakkundige mensen om diverse projecten succesvol uit te voeren. Door het combineren van stucwerk/spuitpleisterwerk met schilderwerk heeft u maar één aanspreekpunt en kunnen we de planning optimaal managen. Dit is ideaal, zelfs bij kleine verbouwingen. In de afgelopen jaren hebben we met succes verschillende werken met spuitpleisterwerk afgerond.

Bent u geïnteresseerd in stukadoorswerk? Neem via onderstaande button contact met ons op. We komen graag bij u langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.