bonke afas software schilderwerk schilderen
Geplaatst op 7 december 2020

Onze bijdrage aan het AFAS Experience Center

Drie weken geleden is AFAS Software verhuisd naar het nieuwe pand. Wij hebben een mooie bijdrage mogen leveren aan dit pand en daar vertellen we je graag meer over. 

In februari 2020 zijn wij gestart met het project van het AFAS Experience Center. Dit nieuwbouwproject in Leusden was een meerjarig project van een flinke omvang waar Schildersbedrijf Bonke & Zn een onderdeel van mocht uitmaken. 

De werkzaamheden

Wij hebben op meerdere plekken in het gebouw gewerkt, zo hebben we voor het theater, het sportcomplex en het restaurant het schilderwerk gedaan. Voor de parkeergarage van 30.000 m2 hebben wij de wanden en de plafonds gekit en geschilderd. Naast het kit-, spuit- en schilderwerk hebben we brandwerend, geluidswerend en veiligheids- beglazing geleverd en geplaatst. Bij dit project hebben wij laten zien dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om grote oppervlakten zoals parkeergarages snel en vakkundig te spuiten. Wilt u meer weten over de techniek die wij daarvoor hebben gebruikt? Neem dan contact met ons op.

Een impressie

Graag laten wij een kijkje achter de schermen zien van het AFAS Experience Center en onze werkzaamheden.