bonke schildersbedrijf houtreparatie betonreparatie
Geplaatst op 20 oktober 2020

Betonreparatie door Bonke

In het vorige blogartikel vertelden wij dat we houtreparaties uitvoeren bij Schildersbedrijf Bonke. Maar naast houtreparaties voeren wij ook betonreparaties uit. In het blogartikel van deze week vertellen we meer over betonreparaties.

Beton is een sterk en duurzaam materiaal, maar soms kan het gebeuren dat het beton van bijvoorbeeld uw balkon, vloer of plafond afbrokkelt of dat er scheuren ontstaan. Het is belangrijk dat dit snel gerepareerd wordt. Wanneer u dit niet op tijd laat repareren kunnen er verdere beschadigingen ontstaan.

Oorzaken

Beschadigingen aan uw beton kunnen onder andere ontstaan door lekkage, brandschade, gebruik van zouten of chemische middelen op het beton, veroudering van het beton of corrosieschade. Om het beton te repareren zullen we eerst het beschadigde beton weghalen. Na het weghalen van het beton wordt er gekeken of de PH-waarde van het uitgeharde beton goed is, dit moet tussen de 12 en 14 zijn.

Herstelmethoden

Nadat de PH-waarde goed is zal er voor het specifieke probleem een herstelmethode gekozen worden. De verschillende methoden zijn als volgt:

  • Scheuren herstellen door middel van injecteren
  • Handmatig schade herstellen door middel van spuitbeton
  • Corrosieschade (betonrot) verhelpen door middel van het aanbrengen van betonbescherming
  • Vloeren voorzien van nieuwe coatinglagen

Reparaties aan uw beton zullen altijd uitgevoerd worden door onze gespecialiseerde werknemers. Klik voor meer informatie over betonreparatie op onderstaande knop.