bonke schilderwerk beglazing kunststofvloeren stucwerk
Geplaatst op 27 oktober 2020

Stukadoorswerk door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

Zoals in de vorige blogartikelen te lezen is, bieden wij veel meer diensten aan dan alleen schilderwerk. We hebben de diensten beglazing, kunststofvloeren aanbrengen en beton- en hout reparatie al besproken, in de aankomende blogartikelen gaan we dieper in op stucwerk.

Eén aanspreekpunt

Door het aanbieden van verschillende diensten kunt u bij ons voor veel verschillende dingen terecht. Het ideale hiervan is dat u maar één aanspreekpunt heeft. Zo kunnen wij voor u bijvoorbeeld het stucwerk combineren met schilderwerk en kunnen we hierdoor de planning optimaliseren.

Stucwerk

In de loop der tijd is stucwerk een specialisme geworden van Bonke, we hebben de apparatuur en de vakkundige mensen in huis om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren. 

Stucwerk kan aangebracht worden op muren, wanden, plafonds en gevels. Stucwerk bestaat uit specie, pleister of gipsmortel, het vormt een afwerklaag en is bedoeld ter bescherming en/of verfraaiing van het interieur of als basis voor het schilderwerk.

In het volgende blogartikel gaan we verder in op het uitvoeren van stucwerk en welke verschillende toepassingen er bekend zijn voor stucwerk.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van stucwerk, neem dan vrijblijvend contact met ons op.