Glaszetten en Glasherstel door Schildersbedrijf Bonke & Zn.
Geplaatst op 29 augustus 2019

Glaszetten en Glasherstel door Schildersbedrijf Bonke & Zn.

Naast schilderwerk leveren we ook glasservice. Daarvoor hebben we onze eigen glasspecialist in huis die zich uitsluitend met glaszetten en glasschade bezighoudt. Maak kennis met onze man van het glas en onze snelle en vakkundige glasservice. 


Glasherstel

Even voorstellen: Marcel ten Bruggekate, onze man van het glas.Naast het leveren en plaatsen van diverse glassoorten ten behoeve van nieuwbouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden/renovaties wordt hij ingeschakeld voor glasherstel bij particulieren. 

Passende oplossing

Glasschade is heel vervelend en wilt u niet lang mee zitten. Sterker nog, dat wilt u eigenlijk dezelfde dag hersteld hebben. Anders loopt u risico op inbraak of u zit (in de winter) in de kou. Marcel zorgt ervoor dat uw ruitbreuk zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Isolatieglas kan al na een dag worden geleverd en indien noodzakelijk worden er noodvoorzieningen aangebracht. 

Eigen afdeling

Marcel beheert feitelijk zijn eigen glasafdeling binnen Bonke wat de lijnen mooi kort houdt. Met zijn bedrijfsbus is hij snel ter plekke om de schade bij u op te nemen en de passende herstelwerkzaamheden te doen of voor te bereiden. U bent dus hoe dan ook dezelfde dag nog uit de brand. Kortom, glasheldere service.

Wilt u meer informatie over glaszetten en glasherstel door Schildersbedrijf Bonke & Zn.? Bekijk dan onze pagina over beglazing