bonke dienstenpakket schilderen schilderwerkzaamheden particulier zakelijk
Geplaatst op 30 april 2019

Schildersbedrijf Bonke & Zn voor particulier

Het dienstenpakket van Schildersbedrijf Bonke & Zn bestaat uit veel verschillende schilderwerkzaamheden, voor zowel particulier als voor zakelijk. Vandaag vertellen wij graag meer over onze diensten voor particulieren.


Wat doet Bonke & Zn?

Als particulier heb je over het algemeen minder vaak te maken met schilderwerk.

De diensten van Bonke & Zn bestaan uit verschillende schilderwerkzaamheden, van schilderwerk tot gevelreiniging. Voor particulieren bieden wij deze diensten natuurlijk ook, klik hier om al onze diensten te bekijken.

Omdat je als particulier minder te maken hebt met schilderwerk, bieden wij verschillende mogelijkheden. Namelijk planmatig onderhoud en wijkgericht onderhoud. Lees hieronder meer over het onderhoud dat Bonke & Zn biedt.


Planmatig onderhoud

Onderhoud aan jouw woning komt periodiek terug. Daarom maken wij voor jou een planning met een advies voor het verwachte onderhoud van de komende 10 jaar. Op deze manier heb je een gemakkelijk overzicht in de kosten en weet je welke werkzaamheden eraan gaan komen. Hieronder een beeld hoe deze planning eruit ziet:

1. De complexstrategie

Wat ben jij de komende jaren van plan met jouw vastgoed? En welke werkzaamheden zie jij graag gebeuren?

2. Het onderhoudsscenario

Een overzicht van de werkzaamheden en het onderhoud dat Bonke gaat verrichten, met jouw investering.

3. Het basissysteem

We maken samen een goede basis om de komende jaren verder op te bouwen.

4. Inspecteren & terugkoppelen

Hoe staat jouw vastgoed ervoor? We maken een afspraak om jouw woning te inspecteren en brengen verslag uit met een advies.

5. Schilderen

Wanneer alles rond is en de planning klaar is, kan het schilderwerk beginnen. Wanneer de schilderwerken beginnen is natuurlijk op basis van de inspectie en jouw wensen.

 

Wijkgericht onderhoud

Het principe van wijkgericht onderhoud werkt hetzelfde als planmatig onderhoud. Maar zoals de naam eigenlijk al zegt, is het wijkgericht. Met de focus op efficiënter werken. Doordat materialen al op de locatie aanwezig zijn scheelt dat in transport en tijd.

Enkele voordelen van wijkgericht onderhoud:

  • Materiaal is al op locatie.
  • Tijdbesparend.
  • Door wijkgericht onderhoud kun je kortingen krijgen tot 10% op het totaalbedrag.
  • We werken samen mee aan een beter milieu.
  • We zetten samen een stap in de richting van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.