bonkke schilderonderhoud groenebogen
Geplaatst op 8 augustus 2019

Wijkgericht Schilderonderhoud In de Groene Bogen

Wilt u samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke & Zn.. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, minder reiskosten voor de schilders) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard. 

Voordelen van wijkgericht schilderonderhoud?

  • Kostenbesparing op uw offerte tot wel 10%.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerk.
  • Kwaliteit en uniformiteit.

In de Groene Bogen

Een mooi voorbeeld van wijkgericht onderhoud is de wijk In de Groene Bogen, een zeer gewilde en kindvriendelijke wijk op loopafstand van het centrum van Enschede. Het stedenbouwkundig ontwerp en de architectuurstijlen van In De Groene Bogen zijn geïnspireerd op historische voorbeelden en zorgen voor een veelzijdig aanzicht. De wijk omvat in totaal tweehonderd koop- en veertig huurwoningen en is ingepast in de bestaande woonwijk Horstlanden-Veldkamp, een karakteristieke Enschedese woonwijk die ontstaan is ten tijde van de textielindustrie. 

Schildersbedrijf Bonke & Zn. doet in deze wijk volop aan Wijkgericht Schilderonderhoud. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in de wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd. 

Gezamenlijke voordelen

Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning, profiteert u van de verschillende voordelen. Wel zo gemakkelijk en bovendien maatschappelijk verantwoord en duurzaam.