bonke diensten werkzaamheden schilderswerken
Geplaatst op 11 maart 2019

Schilderwerken van Bonke & Zn.

Het dienstenpakket van Bonke & Zn bestaat uit veel verschillende soorten werkzaamheden. Wij staan altijd voor u klaar met advies en suggesties. Vandaag gaan we het hebben over de schilderwerken van Bonke & Zn. Wat kunt u van ons verwachten?

Ten eerste staat onze klantgerichtheid altijd centraal. Met een persoonlijke benadering kijken wij samen met u naar uw specifieke wensen. Wij passen ons aan naar uw wensen zodat we samen tot een oplossing komen.

Eenmalig onderhoud
Heeft u eenmalig schilderwerk? Groot of klein, eenmalig of planmatige schilderwerk, ons enthousiaste team staat altijd voor uw klaar.

Een team met eigen vakmensen gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk.

Planmatig onderhoud
Aan de hand van een inspectie en overleg wordt er bepaald welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. We gaan we uit van een planning over de komende 10 jaar, maar dat is uiteraard naar uw wens aan te passen. Met een vrijblijvend advies maken we de te verwachten kosten voor het onderhoud.

De voordelen hiervan zijn:

  • U bespaart kosten door tijdig onderhoud.
  • U heeft geen omkijken naar het schilderwerk.
  • U heeft inzicht in de onderhoudskosten voor de komende 10 jaar.

Wijkgericht onderhoud
U kunt ook kiezen voor wijkgericht schilderonderhoud. Schilderwerk zoals u van ons gewend bent met de focus op efficiënter werken en een reductie aan transportkosten. Doordat alle benodigdheden al op locatie zijn scheelt dat flink in de transportkosten.

Voordelen van een gezamenlijke aanpak:

- Wanneer u zich samen met u buren aanmeldt voor wijkgericht schilderonderhoud krijgt u van ons korting op uw offerte. Deze kortingen kunnen oplopen  tot wel 10% van het totaalbedrag.
- Een reductie in transport is minder brandstofverbruik waardoor we samen bijdragen aan een beter milieu.
- Schilders uit de buurt worden ingezet in de buurt. Zo hoeven ze niet eerst 2 uur te reizen en zetten we gezamenlijk een stap in de richting van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Geïnteresseerd in eenmalig onderhoud, planmatig onderhoud of wijk gericht onderhoud?
Neem dan hier contact met ons op. We komen graag langs om u te informeren en uw wensen te bespreken.