Schilderwerk door Schildersbedrijf Bonke
Geplaatst op 24 november 2021

Schilderwerk door Schildersbedrijf Bonke

Een belangrijk onderdeel van onderhoud aan je woning of bedrijfspand is schilderwerk. Behalve een mooie afwerking van het interieur of exterieur functioneert de verf ook als beschermlaag.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is erg belangrijk voor de uitstraling van jouw woning en is gemiddeld eens in de 7 jaar toe aan een nieuwe verflaag. Belangrijke schilderwerken om in de gaten te houden zijn de muren, plafonds, trappen, kozijnen en deuren. Zoals net vernoemd is een verflaag eens in de 7 jaar toen aan vernieuwing. De 7 jaar geldt niet in het geval van kwetsbare oppervlakten zoals bijvoorbeeld uw trap, Hiervoor geldt vaak 3 tot 5 jaar.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is vaker aan onderhoud toe dan het binnenschilderwerk, dit komt onder andere door de wisselende weersomstandigheden. Onderhoud aan buitenschilderwerk zal ongeveer eens in de 5 jaar nodig zijn. Mooi afgewerkt schilderwerk functioneert niet alleen als een mooi en verzorgde uitstraling ook heeft het een beschermende functie. 

Wil je graag jouw binnen- of buitenschilderwerk door één van onze experts wordt uitgevoerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.