bonke schilderonderhoud bleekerij
Geplaatst op 2 maart 2020

Wijkgericht schilderonderhoud De Bleekerij

Samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke & Zn.. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, geen reiskosten voor de schilder) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard.

Voordelen

  • Kostenbesparing op uw offerte tot wel 10%
  • Geen omkijken naar uw schilderwerk
  • Kwaliteit en uniformiteit

De Bleekerij

In de wijk de Bleekerij in Boekelo worden diverse projecten gerealiseerd. Schildersbedrijf Bonke en Zn. is bezig met schilderwerkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden aan een aantal woningen. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in de wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd.

Gezamenlijke voordelen

Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning  profiteert u van de verschillede voordelen. Wel zo gemakkelijk en bovendien maatschappelijk verantwoord en duurzaam.