Techniek tastbaar enschede
Geplaatst op 9 september 2022

7 oktober: Bonke aanwezig bij de Techniek Tastbaar studiebeurs

Naast dat onze collega’s zelf de mogelijkheid hebben om aanvullende cursussen en opleidingen te blijven volgen, zijn zij ook belangrijk bij het doorgeven van hun kennis en ervaring aan jongeren. 

We vinden het belangrijk om kinderen al op de basisschool enthousiast te maken voor ons vak. Hoe eerder kinderen weten dat ze het schildersvak in willen, hoe gerichter ze hun middelbare school en vervolgopleiding kiezen en hoe sneller ze kunnen doen waar ze goed in zijn én wat ze leuk vinden.

Techniek Tastbaar Enschede

Om die reden staan wij op vrijdag 7 oktober op de Techniek Tastbaar studiebeurs in Enschede, georganiseerd door Het Stedelijk Vakcollege.
Tijdens de gratis Techniek Tastbaar studiebeurs komen jongeren in contact met de zeven werelden van techniek en ontdekken ze of techniek iets voor hen is. Ze maken kennis met allerlei beroepen en ze kunnen vooral veel zelf doen! Denk aan Virtual Reality, leren lassen, kitten, schilderen of knutselen met hout.

De jongeren kunnen bij onze stand meedoen aan een schilderactiviteit. We laten ze zien met welke technieken wij werken en wat voor mogelijkheden er voor jonge talenten zijn binnen ons bedrijf.

Benieuwd of het schildersvak ook iets voor uw kind is? Ontdek het samen met uw kind, want ouders zijn ook van harte welkom! De entree is gratis.

Datum, tijd en locatie

Datum: 7 oktober 2022
Tijd: 12.00-20.00
Locatie: Het Stedelijk Lyceum, Hofstedeweg 185 in Enschede

Meer over Techniek Tastbaar op: https://techniektastbaar.nl/evenementen/techniek-tastbaar-enschede 

Opleiden zit in ons DNA

De opa van onze huidige directeur Henk Bonke koos er destijds al voor om een onderwijsakte te halen, zodat hij nieuwe schilders binnen het bedrijf kon opleiden. Die vaardigheden draagt Henk Bonke nu weer over aan zijn zoons, maar ook aan de medewerkers. Meer weten over hoe wij de kennis en ervaring binnen ons bedrijf bijna 100 jaar later nog steeds overbrengen aan jonge talenten? U leest het hier.