bonke schilderonderhoud wijkgericht
Geplaatst op 26 februari 2020

Wijkgericht Schilderonderhoud Vathorst Amersfoort

Samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke en Zn. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, geen reiskosten voor de schilder) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard. 

Voordelen van wijkgerichtonderhoud?

  • Kostenbesparing op u offerte tot wel 10%.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerk.
  • Kwaliteit en uniformiteit

Vathorst

In de wijk Vathorst in Amersfoort worden diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Schildersbedrijf Bonke en Zn. gaat voor een van de projecten, Waterdorp, het Wijkgericht Schilderonderhoud doen. Waterdorp heeft de sfeer van een oud-Hollands waterdorp. Dat zie je terug in de opzet, het groen, het water én de architectuur. Net als in elk dorp zie je hier een aantal bijzondere huizen of gebouwen. Van een boerderij tot een school en een compleet winkelcentrum waar je terecht kunt voor al je boodschappen. 

Schildersbedrijf Bonke & Zn. doet in deze wijk volop aan Wijkgericht Schilderonderhoud. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in de wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd. 

Gezamenlijke voordelen

Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning, profiteert u van de verschillende voordelen. Wel zo gemakkelijk en bovendien maatschappelijk verantwoord en duurzaam.