Afwerking van parkeergarages
Geplaatst op 28 februari 2022

Afwerking van parkeergarages 

De afgelopen jaren heeft schildersbedrijf Bonke haar dienstenpakket uitgebreid met verschillende diensten. Een van deze diensten is de afwerking van parkeergarages. In dit blogartikel vertellen we je alles over deze dienst en welke werkzaamheden hierbij komen kijken.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

Wij kunnen in een parkeergarage meerdere werkzaamheden uitvoeren waaronder; airless spuiten van wanden en plafonds, aanbrengen van rolcoating of gietvloeren, aanbrengen van parkeervakken of wegmarkering op de (giet)vloer en het schilderwerk voor binnen en buiten de garage.

Bij twee parkeergarages waar wij werkzaamheden hebben uitgevoerd zijn er foto’s gemaakt. Bekijk hier de projecten van AFAS en Irenepromenade. 


Afas Leusden

Schildersbedrijf Bonke & Zn is in februari 2020 gestart met het project van het AFAS Experience Center. De nieuwbouw in Leusden is een meerjarig project van flinke omvang en Bonke mag hier deel van uitmaken!

Bekijk

Irene Promenade

In de periode januari tot en met maart 2021 zijn we bezig geweest met werkzaamheden bij de parkeergarage Irene Promenade. Bij dit project hebben wij op de parkeerdekken de afwerking van de wanden en kolommen en het schilderen van de houten deuren en kozijnen op ons genomen.

Bekijk

Wil je meer weten over de werkzaamheden in een parkeergarage? Of wil je jouw parkeergarage door ons laten afwerken? neem dan vrijblijvend contact met ons op.