bonke roombeek schilderonderhoud
Geplaatst op 11 juli 2019

Wijkgericht Schilderonderhoud in Roombeek

Samen met uw buurtgenoten profiteren van kwalitatief en planmatig schilderonderhoud voor een extra lage prijs? Dat kan met het Wijkgericht Schilderonderhoud van Bonke en Zn.. Door efficiënter te werken binnen de wijk (materialen al aanwezig, geen reiskosten voor de schilder) kunnen de kosten voor u gereduceerd worden én wordt het milieu gespaard. 

Voordelen van wijkgericht schilderonderhoud?

  • Kostenbesparing op uw offerte tot wel 10%.
  • Geen omkijken naar uw schilderwerk.
  • Kwaliteit en uniformiteit.

Roombeek

Een mooi voorbeeld van wijkgericht onderhoud is de wijk Roombeek in Enschede. De wederopbouw van deze wijk heeft geresulteerd in vele onder architectuur gebouwde woningen. Na de vuurwerkramp in 2000 werd de wijk nieuw opgebouwd. Verschillende architecten en stedenbouwkundigen ontwierpen het nieuwe Roombeek. De resultaten mogen er zijn. Een wijk vol leven, aandacht voor veiligheid, veel eigen ontworpen woningen, kunstenaars, diverse innovatieve bedrijven en nog veel meer maken het een wijk waar met liefde wordt gewoond en gewerkt.

Schildersbedrijf Bonke en Zn. doet in deze wijk volop aan Wijkgericht Schilderonderhoud. Jaarlijks wordt bij meerdere woningen in de wijk het schilderwerk onderhouden of wordt er volledig nieuw geschilderd. 

Gezamenlijke voordelen

Wijkgericht onderhoud is onderhoud aan uw woning met de focus op een efficiënte manier van werken en een reductie aan transportkosten. Doordat u gezamenlijk met uw wijk een plan opstelt over de schilderwerkzaamheden aan uw woning, profiteert u van de verschillende voordelen. Wel zo gemakkelijk en bovendien maatschappelijk verantwoord en duurzaam.